משפחה מאושרת
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
פעם קבלן ערבי אמר לי שהוא אוהב לבוא לבני ברק. מרגיש לו בבית...הם לוקחים ארנונה יקרה מאד מאד מאד ביחס לרהט והעיר לא נראית יותר טוב!!
פעם קבלן ערבי אמר לי שהוא אוהב לבוא לבני ברק. מרגיש לו בבית...הם לוקחים ארנונה יקרה מאד מאד מאד ביחס לרהט והעיר לא נראית יותר טוב!!
יש עוד פעם ירי לדרום כי מה שקרה, רקהם מעולם לא "הלכו", הם רק התמעטו, ועניין של זמן [לא ארוך] עד שהם יתרבו בחזרה, וכמו שכבר עכשיו רואים בהרבה מן השכונות
ואני אומר לכם, הכל זההיתה הפוגה... גם בזמני הפעילות הם לא נעלמו לחלוטין - אבל עכשיו זה חזר ובגדול...
המלחמה הזו עלתה לנו, פרויקטים של משרד האוצר ופינוי בינוי נשכחו כמת מלב. כל ההבטחות לאברכים ובחורי הישיבה נגנזו..ענין של זמן עד שזה יהיה לא תלוי באיזורים. טיפול כושל העיקר שלמו מיליונים...
לא!אזור העירייה
מבחיל!!!
בגודל של גור חתולים...
מה עושים?
ניתן לזה שוב לאבד שליטה?
פשוט תחליפו את המילים עכברים בחמאסים והכל יסתדר = בווול!!בואו ניתן תסריט צפוי.
התושבים: יש עכברים
האופוזיציה: יש עכברים
ראש העיר: אין
גאון אחר בקואליציה: מעולם לא היו
אחרי חודשיים עסקן נכבד נבעת מחולדה מול עיניו, או שמא אשתו.
העירייה: יש עכברים
הגזברות: אין כסף (כבר הברחנו הכל למקורבים שלכם)
ראש העיר: אין ברירה. חייבים לטפל.
אחרי שבוע
האופוזיציה: המכרז של החברה המדבירה מכור. זה מכרז למקורבים.
היעוץ המשפטי: הכל מקצועי
ראש העיר: אני מביע מחאה. הועדה שלנו מקצועית מאוד
אחרי חודש...
דוברות העירייה: אין פעילות קיץ. כל הכסף בשביל לטפל בעכברים
אחרי חודש...
דוברות העירייה: אין תקציבים למוסדות לציוד. הכל לעכברים (חוץ מלמי שכן...)
אחרי חודש...
דוברות העירייה: אין תקציבים לסדר תשתיות ביוב בגלל העכברים (חוץ מאיפה שכן...)
אין פרחים בגלל העכברים
אין פינוי פחים סדיר בגלל העכברים
אחרי חצי שנה:
התושבים והאופיזיציה: שוב יש עכברים!
וחוזר חלילה...
תנסו, תראו אם זה עובד..בקיצור - אתה מציע ליישם על העכברים (והעירייה) את הדוקטרינה של סמוטריץ ובן-גביר?
לחילופין, תנסו ללכוד את חברי העיריה ולהראות להם מקרוב איך נראיתת השכונה שלכם.אני מציע מחאת מלכודות. כל תושב עם אומץ ילכוד כמה במלכודות ויניח ברחבת העירייה...
חביבי, יש סיפורים מטורפים מאלו.אבל אין סיכוי שהוא עד כדי כך מטורף
זאת שמועהששמעתי ואני מאמינה לה (נראה לי שגם סילמן יודע מזה )לא נראה לי שילכו לעשות דבר כזה שיקים עליהם בקלות את התקשורת
וידר כבר מזמן היה עושה מטעמים מסיפור כזה,
ואני ממש לא בעד ראש העיר
אבל אין סיכוי שהוא עד כדי כך מטורף
על זה נאמר גם אם לא היה היה יכול להיות...זאת שמועהששמעתי ואני מאמינה לה (נראה לי שגם סילמן יודע מזה )
למה הם שותקים ?על זה נאמר גם אם לא היה היה יכול להיות...
ולגבי סילמן - רבים וטובים יודעים הרבה. ושותקים. ויותר גרוע- משת"פים
ולצערי הרבה אנשים בבני ברק לא מבינים שבכל עיר נורמלית התושבים מקבלים את כל הרשימה הזאת ועוד מלא מלא מלא דברים נוספים כמו: מתנ"סים פעילים בכל שכונה בכמות של פי 5 ממה שהעיריה פה נותנת רק לחנוכה לכל העיר, מטאטאי רחובות (כן ממש מטאטא ולא רק מישהו שמעיף מצד לצד את הלכלוכים עם צינור ב7-8 בבוקר כשהרחוב עמוס) ושוטפי רחובות, מדרכות שלמות ויפות, ספריות עירוניות, גני שעשועים ועוד ועוד ועוד
איך זה שעירית בני ברק לא בחובות על משפטים של אנשים שניזוקו מהתשתיות????
למה אנשים לא מספיק מתלוננים לעיריה??
הם לוקחים ארנונה יקרה מאד מאד מאד ביחס לרהט והעיר לא נראית יותר טוב!!
עוד לפני הארנונה שאתם משלמים, המגדלים ואזורי העסקים מניבים לעירייה הזאת הון.לדעתי הסיפור הביוב כל סופ"ש זה הדבר הכי הזוי
עיר בישראל שהארנונה היא מהיקרים בארץ ככה נראה
כל מוצ"ש אני פשוט נשאר בבית
יש איזורים שהם ג'וחא כאלה. גם שם לא?אזור חידא הירדן פחדדדדד
לאחרונה טסה לידי חולדה ענקקקית לאור היום.
אני עדיין מוועתת.
וידר לא יודע כל דבר, ולוקח זמן לעלות על דברים כאלה...לא נראה לי שילכו לעשות דבר כזה שיקים עליהם בקלות את התקשורת
וידר כבר מזמן היה עושה מטעמים מסיפור כזה,
ואני ממש לא בעד ראש העיר
אבל אין סיכוי שהוא עד כדי כך מטורף
וגם לקחת את כל זה צעד אחד קדימה למאבק אמיתי מעבר לזעקת חמסוידר לא יודע כל דבר, ולוקח זמן לעלות על דברים כאלה...
וגם הוכחות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים