לא יודע איך ממשיכים

• פותח הנושא Ko
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למדתי HTML וCSS מתוך הספר של יונית רושו והכנתי אתר תדמיתי קטן לעסק שלי. יש לי גם דומיין. איך מעלים את האתר לרשת? משהו יכול לכוון אותי?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
בעיקרון כדי שתוכן שלך יהיה נגיש ברחבי האינטרנט כל מה שהוא צריך זה להיות במחשב שהוא 1. מחובר לאינטרנט (על המחשב צריך שתהיה מותקנת תוכנה מתאימה הנקראת שרת אינטרנט), 2. לכתובת הרשת שלו יש כתובת ידידותית שניתנת לרכישה אצל ספקי כתובות.
כיון שהמחשב הביתי שלכם כנראה לא תמיד דלוק/מחובר לאינטרנט ומעוד כמה סיבות, נהוג לתת את העבודה הזו לחברה, שירות זה קרוי בשם אירוח אתרים. במקרה של HTML/CSS/JS זה נחשב לאירוח אתרים סטטיים.
חברות לאירוח אתרים קיימות לאין סוף, הרבה מהם עם שירותיים חינמיים למקרים "קטנים" ובפרט אם זה אתר סטטי.

לקניית כתובת ישנם גם חברות רבות. הכתובת נמצאת בתוך משפחת "כתובות על" שהם com או org וכו'. חברה שמספקת כתובת (דומיין) מציעהתמיד כתובת אצל כמה כתובות על, אבל לא כולם.
אני ממליץ לקנות במשפחת com לאתר עסקי, ובחברת GoDaddy.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אני הייתי מציע שבשביל ללמוד את הנושא תפתח חשבון חינמי איפה שהוא.
ותעלה דרך תוכנת ftp את הקבצים ותראה איך זה עובד.

תוכנת ftp ממולצת. https://filezilla-project.org/

בשביל אחסון חינם חפש בגוגל את צמד המילים free hosting

אחסון חינם זה בדרך כלל איטי מאוד ולא שווה את זה. לכן אני ממליץ על זה רק בתוך דרך ללמוד איך העסק הזה עובד.
אחרי שתראה איך זה עובד תהיה חכם יותר לדעת איזה סוג של איחסון אתה רוצה.

• הוסף לסימניות
אתר HTML אפשר פשוט להעלות את הקבצים לתיקיה שנקראת public_html
ואם יש לך קובץ שנקרא index.html הוא יוצג [עמוד הבית] וניתן יהיה לראות את האתר.
יש לך אפשרות להעלות קבצים דרך פאנל הניהול של האתר עצמו [דרך הסיפאנל] או דרך תוכנת FTP כמו פיילזילה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היה לי שם אתר תקופה ארוכה, עם תמיכה מלאה וסיוע מקצועי והמחיר לא השתנה אפילו שנפח האתר גדל.
השרת מעולם נפל, ולא היו בעיות גלישה.
מה צריך יותר מזה?

• הוסף לסימניות
לי יש דברים אחרים לספר. שאני מעדיף שלא לפרט אותם. אבל סיכומם - המלצה חד משמעית: לא להתקרב.

• הוסף לסימניות
אני בעד SITE5 באמסטרדם, שם אין ריבוי פריצות כמו שהיה לי כשהיה לי שטח אכסון ישראלי

• הוסף לסימניות
תמיד אפשר להתחבר למערכות אבטחה.

לפני תקופה פרצו לאחד האתרים שלי כמעט כל יום והעברתי את האתר דרך אבטחה של אינקפסולה (במסלול החינמי) וכל הבעיות נגמרו.

• הוסף לסימניות
בשרת הספציפי הזה שום אבטחה לא עזרה. כל מוצאי שבת הצטרכתי להתקין את הגיבוי מחדש.
מאז שעברתי שקט לי.
לפעמים עדיף להוציא קצת יותר ושיהיה שקט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1405144:
בשרת הספציפי הזה שום אבטחה לא עזרה. כל מוצאי שבת הצטרכתי להתקין את הגיבוי מחדש.
מאז שעברתי שקט לי.
לפעמים עדיף להוציא קצת יותר ושיהיה שקט

ניסית את אינקפסולה? מבחינת האבטחה אין הבדל איפה נמצא השרת שלך. ברגע שאת מעבירה את התקשורת ב אינקפסולה כתובת ה IP היא שלהם ולא קשורה בכלל למיקום של השרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה