כללי לא יכולה לשלוח מיילים

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לעזור לי עם זה??? כל פעם שאני מנסה לשלוח מייל עולה לי ההודעה הבאה:

מה לעשות?

קבצים מצורפים

• Untitled-1-01.jpg
    Untitled-1-01.jpg
    KB 371 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
אולי אין לך מספיק זיכרון במייל

• הוסף לסימניות
אם צרפת קובץ למייל, הוא כבד מידי. יש צורך להעלות את הקובץ לשרת לשלוח קישור.
אם לא צרפת קובץ, אנחנו צריכים לדעת האיזה שירות מייל השתמשת כדי לפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י jrmoon;n5061590:
אם צרפת קובץ למייל, הוא כבד מידי. יש צורך להעלות את הקובץ לשרת לשלוח קישור.
אם לא צרפת קובץ, אנחנו צריכים לדעת האיזה שירות מייל השתמשת כדי לפתור את הבעיה.

לא צרפתי קובץ והשירות הוא ג'ימייל

• הוסף לסימניות
התקשרתי לנטנקי (שהם מספקים לי את האינטרנט) והם עזרו לי לפתור את הבעיה אם זה מענין מישהו איך-ההסבר:

הבעיה היתה באמת שנגמר לי האיחסון בג'ימייל (ניסיתי למחוק אבל זה לא כ"כ עזר) שאלתי את הנציג איך עושים "מיין לפי גודל" בג'ימייל והוא אמר לי לכתוב בשדה החיפוש את הקוד הבא: size:5m or larger:5m
שזה אומר להביא לי את כל המיילים שהם בגודל 5 מגה או יותר וכך בקלות קיבלתי את רשימת המיילים הכבדים ומתוכם מחקתי מה שיכלתי ובאמת התפנה מקום ויכלתי להמשיך לשלוח מיילים כרגיל. כמובן שאפשר לשחק בערכים לדוגמא: size:10m or larger:10m

מקווה שזה עזר למישהו - תודה לכל מי שניסה לעזור

• הוסף לסימניות
אם יש לך חשבון חינמי של גוגל ואינך משלם על זיכרון נוסף, יש באפשרותך להשתמש ב15 GB בלבד. כל מייל שאתם מקבלים או שולחים מבזבז זיכרון.
אם תגלול לתחתית דף הgmail תראה מדד xx GB (x%) of 15 GB used. כמו בתמונה הבאה:

אם המדד עומד על 100% סימן שהשתמשת בכל הזיכרון הפנוי לך.
באפשרותך לבצע את אחת מהפעולות הבאות:
  1. לשלם על עוד זיכרון
  2. למחוק מיילים שאינך צריך מתוך כל התיקיות. מיילים נוטים להצטבר בעיקר בתיקיות הבאות:
    Inbox,Sent ,Drafts. לאחר שמחקת עבור ל More>Trash ולחץ על Empty Trash שנמצא בראש הדף.
אם קשה לך להחליט אלו מיילים למחוק באפשרותך להשתמש ב FingBigMail . זהו כלי שמסמן את כל המיילים הכבדים Gmail שלך בתגיות אפורות. באפשרותך לעבור על המיילים הכבדים ולמחוק אותם.
כמובן עליך לזכור למחוק אותם אחר כך מתיקית הTrash.​

שימו לב: עלול לקחת עד 48 שעות לחשבון לקלוט שפינית מקום בזיכרון.

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    KB 2.3 · צפיות: 27

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה