כללי לא יכול להיות דבר מושלם???

• הוסף לסימניות
מתאים לפורומים פרסום ועיצוב גרפי כאחד!

עד שכבר יצאה להם מודעה יפה עם רעיון מענין ומקורי
לא יכלו להשקיע עוד קצת בעיצוב הגרפי???

שימו לב להשתקפות!!

קבצים מצורפים

• יןפלה.jpg
    1.5 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
איזה פשלה..... מעניין מי עשה ובאיזה שעה.

• הוסף לסימניות
מצטערת, לא הבנתי את הקשר לעיתון. משהו יכול להסביר?

• הוסף לסימניות
התודה בטעות...

עם היופלה החדש תוכלו לקרוא עיתון בנחת מבלי להוריד ולהרים את הראש...

• הוסף לסימניות
לכל המלגלגים. טעויות קורות וזה לא נעים אבל מותר לטעות ולהפיק ת'לקחים. אני בטוחה שבגל אורן יידעו להסיק את המסקנות הנדרשות, בפרט לאור העובדה שיש לגל רזומה של עבודות יפות ויצירתיות עם ביצוע מצויין!

ו...לא אני לא עובדת בגל....

• הוסף לסימניות
הטעות הכי גדולה פה היא שאנשים לגמרי לא מבינים מה הקשר של העיתון ברקע?
בררתי על זה. סתם למען המחקר האישי, כן, הבינו שמדובר פה ב"גימיק" רק לא הבינו איזה.
רוצים להשתמש בגימיק של שימוש במדיה?
תעשו את זה כמו שצריך!
זה קצת נראה כאילו הפלנר החליט שעכשיו משתמשים שמדיה ומעצבים את המודעה כחלק מטקסט העיתון, איך לעשות את זה? תשברו תראש!
מה שעשו פה- תקעו, ועשיו שאנשים ישברו את האש להבין את הקשר..

• הוסף לסימניות
מה,
רק אני הבנתי מיד???

• הוסף לסימניות
הדבר היחיד שיצאתי נשכר כשראיתי פרסומת זו..
שזכרתי להדליק אורות .

• הוסף לסימניות
לא כל כך קשה.. ניסו לעשות כאילו המודעה גלשה לשטח העיתון. אלא שהיה מובן יותר אם היו עושים את זה על כתבה אמיתית, או כזו שזהה לעימוד של כל עיתון בנפרד. נדמה לי שהיתה כבר פרסומת שנראה שיש חור בדף שדרכו מציצה הכתבה שבדף שלפני. פפסי?

• הוסף לסימניות
כל הכבוד. עכישו באמת מובן מה היא אמורה להביע,
כבר צוטט פה שאם יש שאלות (מה הכוונה) - אין שאלות (הכשלון ברור)...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smeshi;320354:
לא כל כך קשה.. ניסו לעשות כאילו המודעה גלשה לשטח העיתון. אלא שהיה מובן יותר אם היו עושים את זה על כתבה אמיתית, או כזו שזהה לעימוד של כל עיתון בנפרד. נדמה לי שהיתה כבר פרסומת שנראה שיש חור בדף שדרכו מציצה הכתבה שבדף שלפני. פפסי?

אכן פפסי, אבל שם לא התאימו 'צילום עמוד עיתון' לכל עיתון בפני עצמו, אלא לקחו עמוד מעיתון יתד נאמן, והוכנס לכל העיתונים (כולל המודיע)

• הוסף לסימניות
א. אני ממש לא מבין מה הרעיון הקריאייטיבי המסתתר מאחורי המודעה...
ב. אני לא מבין מה הסיפור... מודעה בינונית מבית גל אורן? אוקיי, רובן כאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמה;320251:
מה,
רק אני הבנתי מיד???
סליחה, גם לך לקח זמן להתחרט על התודה שם.
נדמה לי שהיתה כבר פרסומת שנראה שיש חור בדף שדרכו מציצה הכתבה שבדף שלפני. פפסי?
חברה, כבר שכחתם את "פורצים גבולות" של "פרוג" איפה אנחנו?

אכן פפסי, אבל שם לא התאימו 'צילום עמוד עיתון' לכל עיתון בפני עצמו, אלא לקחו עמוד מעיתון יתד נאמן, והוכנס לכל העיתונים (כולל המודיע)
גם כאן, לא?

• הוסף לסימניות
אכן, אבל כאן זה לא דומה לשום עיתון, מצד אחד זה מעלה, אבל מצד שני הוא לא מתחבר לשום עיתון.
ובפפסי זה היה צילום של יתד, וזה היה יותר אפקטיבי בעיתון יתד לפחות.

• הוסף לסימניות
בעקרון הם לקחו רעיון יפה והרסו אותו כי:
א. הביצוע גרוע, לא סתם גרוע, אלא גרוע מאד. יש הבדל עצום בין לעשות כאילו חור בדף ושרואים את הדף הבא. לבין גזיר עיתון שתוקעים בראש הדף. בלי סיבה.
ב. זה נראה כאילו היה להם רעיון והם חיפשו איפה ליישם אותו. צריך להיות קשר ולו מזערי בין הרעיון לבין המוצר שאתה מפרסם.

• הוסף לסימניות
הרעיון לא ברור ואפילו קצת מוזר.
אנשים מן השורה (קונים פוטנציאלים...) לא הבינו את פשרו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה