לא יפה, אבל מה עושים?

• הוסף לסימניות
במעון של הילדים שלי אוספים 50 שקל מכל ילד עבור כל המטפלות.
כפול 2 ילדים זה כבר 100 (לא כולל עוד גנים...
אני לא רוצה לתת אבל זה לא יפה...
מבחינתי אני מעצבת שוקולד יפה וחמוד לכל אחת מהגננות המקבילות ועוד משהו קצת יותר גדול לגננת האישית. (וזה יצא יותר זול)
האם זה יפה להגיד להורים אני לא משתתפת?

הבו עצה!!!

• הוסף לסימניות
בגן רגיל נותנים 25.
עבור הגננת והסייעת.
המעון יש את השתיים של הבוקר,המשלימה,כח עזר(מאוד חשוב לתת לה,לא רק בגלל ההרגשה הטובה שלה,אל תשכחי שהיא זאת ששוטפת לו פנים עם חיוך,מחתלת,בכייף או שלא,ועוד הרבה תפקידים פחות נעימים מהגננת,והיא גם מקבלת פחות,כשהיא תצופר,זה יחזור בבומרנג אל הילד שלך)
יש גן עובדת צהרים(ואלה לא סתם 3 שעות ביום,אלה השעות הקשות,שהילדים כבר רוצים אמא,והמטפלות לא נחו את שעות הצהרים...)
יש מנגנת,יש גם מנהלת וגם טבחית,שמשקיעה באוכל של הקטן שלך 8 שעות ביום,כבר משבע וחצי ,בכל יום,בלי שימאס לה,היא מתיצבת לטחון לו את הפירות,או לחתוך לו את הסלט,או לטגן לו את החביתה.

בקיצור,כשהסכום מיועד לצוות רחב של מעון,כולם מקבלים בד"כ פחות מגננות ,והכי חשוב,לא לשכוח ,שהעבודת המטפלות קשה בהרבה,הן פיזית(להרים,להשכיב,להחליף טיטול,בגדים,כשצריך,לדחוף 3 ארוחות ביות....)הן נפשית,יותר בכיות מגן רגיל ,יותר אחריות,כי הקטנים אינם יודעים לבקש מעצמם .
והעיקר שאין להן כמעט חופשים!!!
יחסית לחודשים של הגננות ,הן מקבלות שבועיים.
ערב פסח,במקום שבועיים-יומיים.
איסרו חג הן מתייצבות-בשבע וחצי !

העבודה שלהן -מסירות ממש,לא גומרת להעריך.
משלמים להם פחות מלגננות,ואין קידום .

תשתתפי ,מגיע לה הרבה יותר משוקולד,תני לה זריקת סבלנות,לערב פסח שבנוסף לרגיל,הן גם מנקות את הגן יסודי(ואת הבית,ולראות את כולם בחופש...)
מגיע לה!!!

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שתנסי לשאול בעדינות האם ישנה התחשבות במי שיש לו יותר מילד אחד. אם תעלי נימוק ענייני יתכן מאד שיבינו אותך, מה שאין כן אם תתעלמי ודי, שאז תעוררי עליך טינה.

• הוסף לסימניות
נורא מבינה אותך. הפתרון הוא שבשנה הבאה תארגני את את המשלוח...

• הוסף לסימניות
לא יודעת איך הצלחת לארגן 3 משלוחים בפחות מ-50, אני חישבתי וחיפשתי משהו הכי זול וגם שייראה מכובד לגננת ועוד לסייעות ועוד ועוד ויצא לי משהו כמו 300 ש"ח (גננת 100, סייעת יש 2 וכל אחת 50 , ויש עוד אנשי צוות) ואז שמחתי מאד שמישהי התקשרה שמארגנת וכך אני משלמת רק 50 ש"ח. מבחינתי זה זול (אפילו שזה רק לאחד, לא היתי יוצאת מזה בפחות לו היתי עושה בעצמי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודות;960121:
בגן רגיל נותנים 25.
עבור הגננת והסייעת.
המעון יש את השתיים של הבוקר,המשלימה,כח עזר(מאוד חשוב לתת לה,לא רק בגלל ההרגשה הטובה שלה,אל תשכחי שהיא זאת ששוטפת לו פנים עם חיוך,מחתלת,בכייף או שלא,ועוד הרבה תפקידים פחות נעימים מהגננת,והיא גם מקבלת פחות,כשהיא תצופר,זה יחזור בבומרנג אל הילד שלך)
יש גן עובדת צהרים(ואלה לא סתם 3 שעות ביום,אלה השעות הקשות,שהילדים כבר רוצים אמא,והמטפלות לא נחו את שעות הצהרים...)
יש מנגנת,יש גם מנהלת וגם טבחית,שמשקיעה באוכל של הקטן שלך 8 שעות ביום,כבר משבע וחצי ,בכל יום,בלי שימאס לה,היא מתיצבת לטחון לו את הפירות,או לחתוך לו את הסלט,או לטגן לו את החביתה.

בקיצור,כשהסכום מיועד לצוות רחב של מעון,כולם מקבלים בד"כ פחות מגננות ,והכי חשוב,לא לשכוח ,שהעבודת המטפלות קשה בהרבה,הן פיזית(להרים,להשכיב,להחליף טיטול,בגדים,כשצריך,לדחוף 3 ארוחות ביות....)הן נפשית,יותר בכיות מגן רגיל ,יותר אחריות,כי הקטנים אינם יודעים לבקש מעצמם .
והעיקר שאין להן כמעט חופשים!!!
יחסית לחודשים של הגננות ,הן מקבלות שבועיים.
ערב פסח,במקום שבועיים-יומיים.
איסרו חג הן מתייצבות-בשבע וחצי !

העבודה שלהן -מסירות ממש,לא גומרת להעריך.
משלמים להם פחות מלגננות,ואין קידום .

תשתתפי ,מגיע לה הרבה יותר משוקולד,תני לה זריקת סבלנות,לערב פסח שבנוסף לרגיל,הן גם מנקות את הגן יסודי(ואת הבית,ולראות את כולם בחופש...)
מגיע לה!!!
צודקת בכל מילה אבל אצלנו זה לא עד כדי כך מחולק יש את הקבועה, כח עזר ומחליפה וחוץ מזה את הגננות שמסביב. זה בתינוקיה בגדולים (שנתיים) יש לו גננת אחת שהיא הגננת והמטפלת ועוד כמה מטפלות של שאר הקבוצות בגן וכמובן מחליפה. לכל אחת מהם שוקולד עם הקדשה אישית ומילים חמות זה מספיק לדעתי ולגננת האישית קצת יותר. לגבי הטבחית המשקיענית אספו 5 ש"ח מכל ילד ונתתי בשמחה. (כפול 2 כמובן) אבל אני מאמינה שיותר נהנים ממילים חמות על שוקולד מאשר מתנה מרוכזת שלא תמיד קולעת לטעם האישי (כי אותה אמא שאוספת לא הולכת לקנות לכל אחת מכל המטפלות את מבוקשה..)
לא יודעת עדיין..

• הוסף לסימניות
גם לי יש 2 במעון,
שלכל אחד 2 קבועות שלשתיהן אני רוצה להביא משהו מביע.

50 ש"ח זה לצאת בזול.
כי אצלינו לא אספו - ויוצא לי לכל אחת מינימום 70 ש"ח....
תעשי לבד חשבון.

ולא, שוקולד מעוצב זה ממש לא מתאים ומספיק בעיני.
אך אם את מרגישה שמבחינתך זה די - תגידי להן שאת כבר עושה לבד ותביאי מה שאת רוצה.

• הוסף לסימניות
האמת ששוקולד זה באמת דיי עלוב אבל מה שקורה שלעיתים אחת האמהות אוספת סכום גדול וקונה משהו יקר ולא שווה שהייתי קונה בהרבה פחות. זה נורא מעצבן אבל אין פתרון לדבר כי אם לארגן וגם לקבל את הטענות.

• הוסף לסימניות
אחח? חמישים ש''ח זה יקר לגננת?יצאת בזול אם זה משהו מכובד.

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת ששוקולד זה מספיק עבור המטפלת המיוחדת אבל עבור אלה שמסביב שבקושי יש להן קשר עם הילד מספיק המילים החמות והמביעות

• הוסף לסימניות
יש דברים שהם עניין של תקציב.
אני יכולה להציע לדינה די לשלוח לגננות היקרות שכל כך עמלות גם תו שי בערך של 1000 ש"ח. כי באמת מגיע להן.
השאלה היא מה יש.
אם ההוצאה הזו של 50 ש"ח גוזלת מפי עולליה את החלב והלחם שלהם. (קיצוני? יש גם דברים כאלה) אז שתתכבד להודיע להורים בנימוס שהיא מעדיפה לשלוח בנפרד.

אלה החיים.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמבחינת גננות ומטפלות הכי חשוב לראות שהאם מעריכה ואם היא תוכל לעצב בזול משהו מושקע ומרשים הן יזכרו אותה יותר מאשר אם תשתתף במתנה עם כולן וגם היא תוכל לחסוך.
אבל באמת במעון לכל ילד יש לפחות 2 מטפלות שצריכות לקבל משהו מכובד והשאר אולי פחות.ולא נראה לי שאפשר לתת לבד משהו מכובד בפחות מ50 ש''ח.
ועוד משהו קטן לשאר זה כבר יוצא יותר יקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינה די;960161:
צודקת בכל מילה אבל אצלנו זה לא עד כדי כך מחולק יש את הקבועה, כח עזר ומחליפה וחוץ מזה את הגננות שמסביב. זה בתינוקיה בגדולים (שנתיים) יש לו גננת אחת שהיא הגננת והמטפלת ועוד כמה מטפלות של שאר הקבוצות בגן וכמובן מחליפה. לכל אחת מהם שוקולד עם הקדשה אישית ומילים חמות זה מספיק לדעתי ולגננת האישית קצת יותר. לגבי הטבחית המשקיענית אספו 5 ש"ח מכל ילד ונתתי בשמחה. (כפול 2 כמובן) אבל אני מאמינה שיותר נהנים ממילים חמות על שוקולד מאשר מתנה מרוכזת שלא תמיד קולעת לטעם האישי (כי אותה אמא שאוספת לא הולכת לקנות לכל אחת מכל המטפלות את מבוקשה..)
לא יודעת עדיין..

אם לטבחית מובן ש-5 ש"ח ,למה למטפלת ניראה מתאים 7 ש"ח.
אל תשכחי שלטבחית זה כפול עשרות ילדי המעון.
למטפלת צריך לחלק את ה-50 ש"ח ל-5 ידיים ואז רק להכפיל ב-7 ילדים.(בתינוקיה)
מה 70 ש"ח זה הרבה לגננת????

ניתן לישאול מה היא רוצה,בד"כ מביאים זכות להחלפה.
הגננות מאוד מעריכות את האירגון המרוכז,שהם יכולות לפרגן לבית משהו
ואני אישית בנוסף נותן שוקולד קטן וברכה חמה.
או סבון ריחני קטן בצורת לב בשקית אורגנזה(7 ש"ח סה"כ וברכה לבבית)

נכון ,זה חודש של הוצאות,אבל פעם יוצא דופן,ההזדמנות להביא הערכה של מעבר.
זריקת עידוד\הערכה להמשך השנה.

הכל חוזר בבומרנג לילד שלך והוא המרויח!!!

שוקולד וזהו-זה מעליב.(זה מה שהיא שווה,אחרי 8 שעות עבודה עם קטנטן צרחן,יום יומי?את היית רוצה שבעלך יגיד שמבחינתו זה מספיק מביע את מה שאת משקיעה בילדים?)

יותר הגיוני לבקש הנחה עבור 2 ילדים.

• הוסף לסימניות
היא לא התכוונה לשלוח שוקולד של כרמית בשקית סנדביץ'.
לעצב משלוח יפה של פרלינים, שבחנות עולים 4-7 ש"ח ליחידה,
ובהכנה עצמית עולים 70 אגורות -
יכול לצאת מכובד לא פחות.

והמילים החמות שהאמא מצרפת מעצמה, (ולא אמא אחת שכותבת בשם כמה,)
כשכותבים על דברים אינדבדואלים, ומתייחסים באמת להשקעה האדירה -
בצורה אישית וחמה.
משלוח כזה יכול לשמח לא פחות, ואולי אף יותר.

• הוסף לסימניות
הנחה לא יכלתי לבקש כי כל כיתה אחת האמהות אוספת לעצמה אבל החלטתי לשלם ולספוג. אנחנו במצב שה 100 ש"ח האלו מאד משמעותים אבל אולי באמת השוקולד הזה (שאגב הוא נראה מושקע ומקסים זה יותר צומי מאשר משלוח מנות) אולי זה יעליב או ישדר חוסר הערכה... לא יודעת... לא מסתבכת בענינים האלו. שילמתי וגמרנו... ואת השוקולד ניתן רק לגננות האישיות...

• הוסף לסימניות
דינה, תתייחסי לזה כאילו שילמת רק 50
כלומר שילמת 50 שמקובל לשלם, ועוד 50 'בונוס', אז ה'נזק' הוא 'רק' 50 ולא 100

• הוסף לסימניות
הלוואי שהיו אוספים אצלנו במעון 50 ש"ח לכל הסיפור, איזה חסכון!
גם אם עושים את הדברים הכי קטנים,
יש מטפלת ראשית (שבשבילה מביאים משהו בעל ערך),
יש את הממלאת מקום הקבועה ועוד 4 שנמצאות בקבוצה ומטפלות בילד שלי באהבה רבה כל יום אמנם פחות זמן מהמטפלת המיוחדת לקבוצה שלו, אבל בהחלט נמצאות איתו, מקבלות אותו בבוקר הרבה פעמים ועוד...
אה, ויש את המנהלת, ויש לה גם סגנית...
במבשלת אני עוצרת כרגע, איך אפשר לצאת בפחות מ-50 ש"ח לכל זה?

• הוסף לסימניות
ברוך ה' שאני לא שולחת ילדים למעון...
אה, אז תגידו לבעלי כמה צריך להשקיע בי... כי אני עושה הכל לילדים שלי באהבה אמיתית ונותנת בלי לצפות לתמורה (באמת) אבל לא אכפת לי שיצ'פרו אותי פעם בשנה על כזו גננת מקסימה כמוני...:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....