לא כל יום....

• הוסף לסימניות
מגיעים בונבונים שכאלה

קבצים מצורפים

• 022.png
    KB 971.6 · צפיות: 21
  • 017.png
    KB 775.1 · צפיות: 16
  • 021.png
    KB 590.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יוהו, באמת בונבונים!!
לאכול...
והתמונות יפיפיות, תפיסה מצוינת, תעלי עוד..

• הוסף לסימניות
אסתי
מלהיב!
תמונות מדהימות!
וילדים מטריפים.........

• הוסף לסימניות
הרקע בתמונה השלישית - מיוחד!

• הוסף לסימניות
יפה.
התאורה צריכה שיפור.
שימי לב לכתמי האור בתמונה הראשונה.
וגם בתמונה השניה. הפוזה חמודה אבל התאורה האחורית לא ממוקמת נכון. וגם חזקה מידי.
את התאורה הקידמית את צריכה טיפה להגביר כדי שהפנים יהיו יותר מוארים.ואת האחורית להנמיך ולהזיז אותה קצת שמאלה בסיבוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PV;1113209:
יפה.
התאורה צריכה שיפור.
שימי לב לכתמי האור בתמונה הראשונה.
וגם בתמונה השניה. הפוזה חמודה אבל התאורה האחורית לא ממוקמת נכון. וגם חזקה מידי.
את התאורה הקידמית את צריכה טיפה להגביר כדי שהפנים יהיו יותר מוארים.ואת האחורית להנמיך ולהזיז אותה קצת שמאלה בסיבוב.

מה יש לך על הפלאש? סופטבוקס ימנע את כתמי האור החדים על הפנים (החדים - הכוונה לזוויות החדות, לא שזה כ"כ בולט)
תמונות חמודות, עוד קצת עבודה על התאורה וזה מושלם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1113273:
מה יש לך על הפלאש? סופטבוקס ימנע את כתמי האור החדים על הפנים (החדים - הכוונה לזוויות החדות, לא שזה כ"כ בולט)
תמונות חמודות, עוד קצת עבודה על התאורה וזה מושלם

על הפלאש יש לי סופטבוקס שמתי את זה אולי קרוב מידי,
אבל לי אישית לא הפריע אהבתי את זה כך. (קצת דרמתי, לא?)

• הוסף לסימניות
אסתי איזה יופי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ST2000;1113336:
על הפלאש יש לי סופטבוקס שמתי את זה אולי קרוב מידי,
אבל לי אישית לא הפריע אהבתי את זה כך. (קצת דרמתי, לא?)

מעניין באיזה זווית הסופטבוקס עמד שהוא יצר לך את זה
זה יפה שיצרת עומק, אני גם לא אוהבת תאורה שטוחה מידי. אבל צריך לראות שלא יהיה את הסימנים הכהים על הפנים נראה לי שזה פחות מתאים בצילומי ילדים (אבל שוב - זה ממש בקטנה אצלך זה לא מאוד בולט)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה