מידע שימושי לא להאמין לאיזה חוסר אונים ניתן להגיע במדינה הזאת!!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא נכון!
אני גר בצפון והרבה פעמים תיקפתי עם אשראי
בואו ניקח לדוגמה אישה בודדה [ב"ה לא אני] שנעלם לה הארנק
איך היא תיסע????????????????????????????
מרגישה קצת בכלא....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היתרון של רובכם שאתם גרים בערים מרכזיות עם ריכוז חרדי גבוה
אצלנו מחלקים דוחו"ת חופשי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא נכון!
אני גר בצפון והרבה פעמים תיקפתי עם אשראי
טוב לדעת.
מעניין שבירושלים והסביבה עדיין לא שמעו על החידוש הנדיר הזה.
אולי במקום לשלם כל כך הרבה לפקחים/יות מהזן המפחיד ביותר שיש שישקיעו במכשירים האלו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה, אבל אדם שנוסע ברב קו לא שלו מקבל קנס
אני שמעתי מבקר שאמר לנוסע שאם הוא מידע את הנהג בתחילת הנסיעה שהחבר משלם עליו גם אם החבר יורד לפניו זה בסדר
מעניין לדעת אם זה באמת נכון....

• הוסף לסימניות
זה באמת מציאות הזויה..
קרה לי פעם - והרגשתי ממש מוזר.
חייבים לטפל בזה שיהיה אופציה לשלם על נסיעה (אשראי או מזומן)
ולא רק רב קו.
או לפחות שלא יתנו קנס לבן אדם שאין לו כרגע יכולת לשלם...

• הוסף לסימניות
אני שמעתי מבקר שאמר לנוסע שאם הוא מידע את הנהג בתחילת הנסיעה שהחבר משלם עליו גם אם החבר יורד לפניו זה בסדר
גם אם זה נכון, הפקחים האלימים באיזור שלי לא יאמינו לסיפורים כאלו

• הוסף לסימניות
ומי ישלם את הקנס במידה ויינתן? הנהג?....

• הוסף לסימניות
קרה לי פעם שנתקעתי באזור חילוני עם רב קו לא טעון...
היה לי רק אשראי ולא היה בנמצא מקום אחד שאפשר להטעין בו רב קו.
יש לבן אדם רב קו, אמצעי תשלום ואין לו איך להגיע הביתה!
זה הזיה ואפליה נורא של הציבור החרדי! למה יש לנו סגן שר במשרד התחבורה עם שויון הכי בסיסי הוא לא מספק לנו!

• הוסף לסימניות
הייתה לי השבוע שיחה עם מישהו בנוגע לחוקים ושינויים וכו'
והוא טען שאין לא יילך....
אמרתי לו "למה להיות פסימי? כל אחד יכול לגרום לשינוי!"

אז בבקשה, חבר'ה, תלחצו. תתלוננו. תפנו. תאיימו.
רק ככה יזוזו דברים, אולי.

מאמינה שיש עוד אלפי נושאים שזקוקים לטיפול

• הוסף לסימניות
הפתרון להבא הוא רב קו אנונימי כמו שכתבו.

אבל אני מצטרפת לתסכול. זה ממש לא הגיוני שיש דרך אחת בלבד לשלם (טוב שלאחרונה הוסיפו אפשרות של אשראי אבל זה עדיין לא קיים בכל החברות).

תארו לעצמכם תייר למשל, שמגיע לארץ ובסך הכל רוצה לנסוע באוטובוס. וקרו לי דברים כאלו עם משפחה. ניסינו את כל הדרכים אבל זה היה בלתי אפשרי לעזור להם מרחוק. הם נאלצו לנסוע עם פחד מפקחים כל הדרך רק כדי להגיע אלינו ולקבל את הרבקו המיוחל.

גם סמארטפון לא עוזר אם נגמרה הסוללה או אם אין לו סים עם תקשורת.

וגם אני אישית נתקעתי פעמים רבות עם רב קו שבדיוק נגמר, ארנק מלא בכסף ו..
חייבים שיהיה באוטובוס אפשרות להטענת רב קו ועל הדרך גם אפשרות לקנות כרטיס נסיעה בודד במזומן או באשראי.

• הוסף לסימניות
קרה לי פעם שנתקעתי באזור חילוני עם רב קו לא טעון...
היה לי רק אשראי ולא היה בנמצא מקום אחד שאפשר להטעין בו רב קו.
יש לבן אדם רב קו, אמצעי תשלום ואין לו איך להגיע הביתה!
זה הזיה ואפליה נורא של הציבור החרדי! למה יש לנו סגן שר במשרד התחבורה עם שויון הכי בסיסי הוא לא מספק לנו!
וואי כמה שזה נכון!
נתקעתי פעם כנ״ל, כל חנות ששאלתי אם יש להם אפשרות להטעין הסתכלו עלי כאילו נפלתי מאיזה ירח...
לתועלת כולם-
מה שהיה בסוף- מצאתי מכשיר כספומט שאפשר גם להטעין בו (מכניסים אשראי, מוציאים, בוחרים באפשרות של רב קו מכניסים רב קו וזה מטעין- או טעינה מוזמנת או את האופציה האחרונה שנטענה)
1740645589025.png

• הוסף לסימניות
אחותי לא עונה- כנראה באמצע פגישה, מה עושים?
השכנים כאן רובם ללא רב קו בוודאות, וזו לא שכונה בבני ברק... אני לא יכולה לנקוש בכל הדלתות....

לא מאמינה שזה המצב

• הוסף לסימניות
היות והאופציה לשלם באשראי כבר קיימת בתח"צ
אלא שאני מבין עכשיו שיש חברות שזה לא קיים
מה שצריך לעשות הוא לדרוש שתהיה חובה על כל החברות להעמיד את האופציה הזו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה