בואו ניקח לדוגמה אישה בודדה [ב"ה לא אני] שנעלם לה הארנקלא נכון!
אני גר בצפון והרבה פעמים תיקפתי עם אשראי
טוב לדעת.לא נכון!
אני גר בצפון והרבה פעמים תיקפתי עם אשראי
ובאמת יש לאחותי חופשי חודשי, מה לעשות? להוריד עוד נסיעה ואז?אאכ יש עליו חופשי או הסדר נסיעה אישי
לא יפה.ואיך היא תקנה אוכל לאכול???
שאלה טובה!
היא יכולה ללוות מהשכנה כמה שקלים לקנות לחם.ואיך היא תקנה אוכל לאכול???
שאלה טובה!
אני שמעתי מבקר שאמר לנוסע שאם הוא מידע את הנהג בתחילת הנסיעה שהחבר משלם עליו גם אם החבר יורד לפניו זה בסדרתודה, אבל אדם שנוסע ברב קו לא שלו מקבל קנס
גם אם זה נכון, הפקחים האלימים באיזור שלי לא יאמינו לסיפורים כאלואני שמעתי מבקר שאמר לנוסע שאם הוא מידע את הנהג בתחילת הנסיעה שהחבר משלם עליו גם אם החבר יורד לפניו זה בסדר
מעניין לדעת אם זה באמת נכון....
הנהג הוא העד!גם אם זה נכון, הפקחים האלימים באיזור שלי לא יאמינו לסיפורים כאלו
ומי ישלם את הקנס במידה ויינתן? הנהג?....אני שמעתי מבקר שאמר לנוסע שאם הוא מידע את הנהג בתחילת הנסיעה שהחבר משלם עליו גם אם החבר יורד לפניו זה בסדר
מעניין לדעת אם זה באמת נכון....
וואי כמה שזה נכון!קרה לי פעם שנתקעתי באזור חילוני עם רב קו לא טעון...
היה לי רק אשראי ולא היה בנמצא מקום אחד שאפשר להטעין בו רב קו.
יש לבן אדם רב קו, אמצעי תשלום ואין לו איך להגיע הביתה!
זה הזיה ואפליה נורא של הציבור החרדי! למה יש לנו סגן שר במשרד התחבורה עם שויון הכי בסיסי הוא לא מספק לנו!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים