מידע שימושי לא להאמין לאיזה חוסר אונים ניתן להגיע במדינה הזאת!!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני פעם נתקעתי בחניון בלי כרטיס אשראי. לא יכולתי לצאת עד שנכמרו רחמיו של האיש שענה לי באינטרקום.
באיזה מדינה אנחנו חיים?
וברצינות: תגידו לא נספחתם בציפיה שהמדינה תפתור לכם את כל הבעיות? בעיני שרשור הזוי. (ובתור מאבדי רו קוים כרוניים פתרון השכנים משומש אצלינו רבות... ואם פעם נקבל קנס. נו שוין. לא נעים והקב"ה ימלא חסרונינו)

• הוסף לסימניות
ואני שמחה שלא כתבתי בכותרת "רב קו"
כי הנה עוד אנקדוטה

הגיע לי כרטיס אשראי עד הדלת, אני מגישה לשליח ת.ז והוא מפטיר "התעודה לא בתוקף"
נכון, עבר בערך חודש מהתוקף של הת.ז שלי ואני לא ידעתי!!!

הוא פשוט הלך באדישות מרתיחה, ואני נותרתי ליד הדלת המומה. איך בנאדם אמור לזכור לחדש ת.ז. באמצע החיים?
הרי עברו 10 שנים מאז???

הזוי.

.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני פעם נתקעתי בחניון בלי כרטיס אשראי. לא יכולתי לצאת עד שנכמרו רחמיו של האיש שענה לי באינטרקום.
באיזה מדינה אנחנו חיים?
וברצינות: תגידו לא נספחתם בציפיה שהמדינה תפתור לכם את כל הבעיות? בעיני שרשור הזוי. (ובתור מאבדי רו קוים כרוניים פתרון השכנים משומש אצלינו רבות... ואם פעם נקבל קנס. נו שוין. לא נעים והקב"ה ימלא חסרונינו)
אתה עונה בדיוק כמו מישהו שנוסע ברכב.
מי שמשתמש בתח״צ על בסיס יומיומי זה הכי הגיוני בעולם המקרים האלו.
פעם אני יוצאת עם העגלה, פעם עם התיק הזה, פעם עם מעיל- הכי אנושי שקורה פעם ששוכחים!
אם שכחתי אשראי- אני לא אשלם בחנות.
אבל אם עליתי לאוטובוס בין עירוני ואז גיליתי שהרב קו נשאר בבית, מה אני אמורה לעשות? לעבור השפלה וצעקות + קנס?
ולא באנו לבקש שהמדינה תפתור את כל הבעיות, רק חלק.
לבקש שיהיה אפשרות לשלם באשראי בכל אוטובוס שהוא זה הגזמה? שיהיה נקודות טעינה במרחק סביר זה הגזמה? שיהיה אפשרות להטעין דרך מספר הרב קו (לילד שנתקע מחוץ לבית) זה הגזמה?

• הוסף לסימניות
אני לא יכולה לקחת מנוסע אחר נסיעה- כי אז אקבל דו"ח
את יכולה לערער על הדו"ח
1740646700406.png

• הוסף לסימניות
הרב קו שלי נשכח אצל בעלי שנסע מחוץ לעיר [הוא לא השתמש בו, פשוט נסענו אתמול ביחד והוא העביר]
אני צריכה להתנייד בתח"צ ואין!!!!!! אפשרות
כאילו מה, לא קרה לכם אף פעם מצב כזה???

אני לא יכולה לקחת מנוסע אחר נסיעה- כי אז אקבל דו"ח
לנסוע בלי לשלם- אין מה לדבר...

עכשיו הם מציעים לי לקחת מונית ולהנפיק רב קו אנונימי, אבל אין לי זמן לכל התהליך המוזר הזה
וגם אין לי אפשרות לשלם לנהג מונית
או לשלם כמובן באפליקציה :(
או ללכת ברגל :mad: [50 דקות במקרה הטוב]
ובעצם מה אני צריכה לפרט את הנתונים שלי....
מדינה זוועה.

אז אני לא רוצה עזרה, ולכן המקדם הוא "מידע שימושי"
רק לפרסם ולעשות רעש אולי יעזור. 0.001% סיכוי

זה המצב, מצבים שנתקלים פשוט ב... קיר!!!
למה המדינה אשימה ששכחת רב קו אצל בעלך ?

עברנו מעידן הכרטיסיות לרב קו (וגם כרטיסיה ששכחת אצל בעלך לא יעזור לך) וכך נהוג בכל העולם שמשלמים על שירות ועליך האחריות שיהיה לך אמצעי תשלום,

רב קו אנונימי אין צורך להנפיק קונים אצל נהג בעשרה שקלים,

ואפשר לשלם בר קו של אחר אם התשלום הוא במלאו לא בהנחה ולא בחופשי.

• הוסף לסימניות
צריך לפרסם את זה
כל אחד שמנפיק רב קו צריך על הדרך להנפיק עוד כמה אנונימיים....
אגב מזכיר לי תוכנית שלי פעם (כשהתעצבנתי על הפקחים האלימים) לקנות 20 כרטיסי רב קו אנונימיים וכשהפקח עולה לתת לו אחד אחד.... עד שאמצא את הרב קו הנכון בכיס השני בכלל....:sneaky:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה הבעיה שיוכלו לשלם עם כרטיס אשראי נסיעה באוטובוס? אנחנו ב2025?
הרבה יותר פשוט מאשר הסריקה עם הסמארטפון.
הכל ענין של רצון ומחשבה על יעילות.
קורה לי הרבה פעמים שאני צריכה לבזבז זמן ללכת לחנות, לבדוק כמה טעון, להטעין, בינתיים האוטובוס עובר.
נכון צריך להיות מסודרים, אבל לא כולם כאלה. והמצאות של אפשרות תשלום באמצעות כרטיס אשראי היא פשוטה והגיונית.

• הוסף לסימניות
בקיצור, לפי כמה מהתגובות כאן,
אדם שנגנב לו הארנק- שיישן ברחוב.

• הוסף לסימניות
באיזה מדינה אנחנו חיים?
לא שתפטור את כל הבעיות מינימום שווין זכויות.
כמו שאפשר לשלם בסמארטפון שיהיה אופציה שאני מבינה שקיימת באזורים מסוימים בארץ לשלם עם כרטיס אשראי, לא מופרך המציאות...
או לחילופין שזה לדעתי פתרון יקר יותר להעמיד עמדות טעינה בכל תחנה כמו שיש ברכבת הקלה ובחלק מתחנות שיש בהם נסיעות של חברת קוים...

• הוסף לסימניות
באמת כבר עדיף שלא תהיה בכלל תח"צ ולא תהיה ברירה כל אחד ילמד נהיגה, אפילו במסגרת התיכון :sne:
נמאס לסמוך על זה

• הוסף לסימניות

עברנו מעידן הכרטיסיות לרב קו (וגם כרטיסיה ששכחת אצל בעלך לא יעזור לך) וכך נהוג בכל העולם שמשלמים על שירות ועליך האחריות שיהיה לך אמצעי תשלום,

רב קו אנונימי אין צורך להנפיק קונים אצל נהג בעשרה שקלים,

ואפשר לשלם בר קו של אחר אם התשלום הוא במלאו לא בהנחה ולא בחופשי.
כבר עברנו גם מעידן הרב קו בגדול.
כמעט רוב משתמשי הרב קו הם מהציבור החרדי/ מחזיקי מכשירם כשרים, הציבור הכללי מתקף בסמארטפון.
אני מצפה מסגן שר חרדי שיטפל מינימום בשוויון הפעוט הזה שאני מבינה שכבר קים בחברות מסוימות.

• הוסף לסימניות
כבר עברנו גם מעידן הרב קו בגדול.
כמעט רוב משתמשי הרב קו הם מהציבור החרדי/ מחזיקי מכשירם כשרים, הציבור הכללי מתקף בסמארטפון.
אני מצפה מסגן שר חרדי שיטפל מינימום בשוויון הפעוט הזה שאני מבינה שכבר קים בחברות מסוימות.
כל מילה!
בדיוק כמו חוק הנגישות

• הוסף לסימניות
הייתי צריכה לצאת ב-9-10
ואני בבית.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ולא באנו לבקש שהמדינה תפתור את כל הבעיות, רק חלק.
רק את הבעיות שהיא יצרה.
בעבר יכלנו לשלם על נסיעה - או בקנית כרטיסיות (בהנחה מוזלת)
יצרו בעיה שיש אמצעי תשלום אחד (למי שאין סמארטפון) - ואין אפשרות לדעת עליו מה היתרה.. (למי שאין מחשב בבית) - ואין אפשרות להטעין טלפונית - אם עלינו לאוטובוס והוא ריק..
אז בבקשה מהמדינה הנחמדה לפתור בעיות שהיא יצרה.

בלעדיות על תשלום נסיעה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה