מידע שימושי לא להאמין לאיזה חוסר אונים ניתן להגיע במדינה הזאת!!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
למה המדינה אשימה ששכחת רב קו אצל בעלך ?

עברנו מעידן הכרטיסיות לרב קו (וגם כרטיסיה ששכחת אצל בעלך לא יעזור לך) וכך נהוג בכל העולם שמשלמים על שירות ועליך האחריות שיהיה לך אמצעי תשלום,
זה ההבדל - כרטיסיה אם היא שכחה אצל בעלה - היא יכלה לשלם על נסיעה בודדת..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קרה לי בדיוק השבוע.... על הבוקר הייתי חייבת לצאת דחוף לתור לרופא (בד"כ בעלי מקפיץ אותי ברכב אבל ספציפית אז הרכב היה במוסך) ולא היה לי רב קו תקף....
לא הבנתי מה הבעיה שיהיה תיקוף באשראי כמו שיש סריקה של סמארטפון, מה ההבדל? ברגע שהורידו את הקטע לשלם נסיעה במזומן (מה שהיה אפשרי לפני כמה שנים) אז או שיתנו לסרוק באשראי או שיאפשרו ללוות רב קו ממישהו אחר, זה באמת אכפת להם מאיפה מגיע הכסף לנסיעה? העיקר שזה שולם!
וזה רק אחד מהדברים שהציבור החרדי שלא מחזיק סמארטפונים מפסיד ממנו.... בדיוק היינו צריכים השבוע להזמין תור לטסט לרכב וההזמנה היא רק עם אישור אס.אם.אס, אז מה בדיוק אנחנו צריכים לעשות?? (בסוף הגענו בלי תור וחיכינו המון זמן בגלל זה...)
ועוד המון שירותים שגם אם הם בסוף כן אפשריים טלפונית או דרך מחשב הם כ"כ מסובכים שכבר עדיף לא להתחיל עם זה ודי (היה לנו גם תור למשרד הפנים למשל שהשומר בכניסה נותן להיכנס רק עם אישור שמגיע בהודעת אס.אם.אס וכן אפשר איכשהו לעקוף את זה אבל זה מסובך...)
עם כל הכבוד צריך להבין שיש ציבור גדול מאוד שמשתמש המון בשירותים האלו, אפילו יותר מהציבור החילוני, וצריך להתייחס לזה. במיוחד שלא מדובר רק בציבור החרדי כמו שכתבו פה שמישהו שמגיע מחו"ל עם סים בלי תקשורת יכול להתקע באותה מידה...

• הוסף לסימניות
מזדהה עם התסכול שלך
לי היה סיפור שהיה לי רב קו
אהממה מרוב הנסיעות דרום מרכז נגמר הכסף, לא אחזתי
עליתי לאוטובוס במרכז, חייבת להגיע דחוף לנקודה מסוימת
מגלה שאין כסף, הייתי חייבת לרדת (לאף אחת באוטובוס לא הייתה את היכולת לתת לי תיקוף)
הלכתי ברגל
כל הדרך חושבת גם על הנושא הזה, כאילו אם אין אז אין.
זה חוסר אונים!
ואם בתחבורה עסקינן, זה לא מתסכל שבמדינה הזו צריך לנסוע שעות מנקודה לנקודה במקום בחצי שעה?

• הוסף לסימניות
אגב , לגבי הטענת רב קו ראיתי פרסום לפני כמה שבועות שאפשר להטעין בבית גם לטלפון כשר-להתקשר למספר מסוים ולבצע הטענה טלפונית.

• הוסף לסימניות
מגלה שאין כסף, הייתי חייבת לרדת (לאף אחת באוטובוס לא הייתה את היכולת לתת לי תיקוף)
חברה סיפרה לי שהייתה בדרך לעבודה עם שני ילדים קטנים שהייתה אמורה לשים אותם במעון על הדרך, לקחה איתה את הרב קו בוודאות וכנראה שאחד הילדים שיחק לה בזה בדרך לאוטובוס או שזה סתם נפל פתאום והיא אפילו לא שמה לב... עלתה לאוטובוס וגילתה שהוא נעלם. והיא עם שני ילדים עם עגלה בדרך למוסדות ולעבודה בבוקר, לא היה אופציה לרדת וללכת איתם ברגל את כל הדרך....
אז היא פנתה לפקח מעצמה וסיפרה את הסיפור כדי למנוע לעצמה אי נעימות שיגלה את זה כשיגיע אליה... והוא קפץ על המציאה וכמובן נתן לה דו"ח...

דוגמא קצת אחרת אבל אותו רעיון של החידלון שאפשר להרגיש במדינה הזאת.... אחת שאחד הילדים נפטר ל"ע קצת לפני 18, ואחרי תקופה היא רצתה להוציא את הסכום שתקוע אצלו בחיסכון לכל ילד, אבל העניין הוא שהוא כבר 'עבר' את ה18 בינתיים(!!!......) אז צריך אישור ממנו כי הוא כבר לא קטין.... ולא עזר להסביר שבגיל 18 הוא כבר לא יכל לחתום על כלום פה בעולם הזה...... 🤐 והכסף נשאר תקוע בחיסכון ואין מה לעשות איתו.... כאילו לפעמים אני חושבת איך אנשים יכולים לנהל מדינה עם היגיון כזה עקום....

• הוסף לסימניות
דוגמא קצת אחרת אבל אותו רעיון של החידלון שאפשר להרגיש במדינה הזאת.... אחת שאחד הילדים נפטר ל"ע קצת לפני 18, ואחרי תקופה היא רצתה להוציא את הסכום שתקוע אצלו בחיסכון לכל ילד, אבל העניין הוא שהוא כבר 'עבר' את ה18 בינתיים(!!!......) אז צריך אישור ממנו כי הוא כבר לא קטין.... ולא עזר להסביר שבגיל 18 הוא כבר לא יכל לחתום על כלום פה בעולם הזה...... 🤐 והכסף נשאר תקוע בחיסכון ואין מה לעשות איתו.... כאילו לפעמים אני חושבת איך אנשים יכולים לנהל מדינה עם היגיון כזה עקום....

ממש סיפור מוזר
אם היא תשלח תלונה לבנק או למבקר המדינה יעזרו לה
זה לא הגיוני
הרי ברור שההורים יורשים את הילד

• הוסף לסימניות
ממש סיפור מוזר
אם היא תשלח תלונה לבנק או למבקר המדינה יעזרו לה
זה לא הגיוני
הרי ברור שההורים יורשים את הילד
זה לא כזה ברור כי הורה הוא לא ממש אפוטרופוס.
היא עדיין בתוך הסיפור הזה יכול להיות שבסוף הכסף כן יצא איכשהו.... אבל עדיין זה הזיה...

• הוסף לסימניות
הגיע לי כרטיס אשראי עד הדלת, אני מגישה לשליח ת.ז והוא מפטיר "התעודה לא בתוקף"
נכון, עבר בערך חודש מהתוקף של הת.ז שלי ואני לא ידעתי!!!
יש תוקף לתעודת זהות?!
יש לי תעודה שהנפקתי לפני 15 שנה, לא רואה שם שמצוין 'בתוקף עד'. משהו חדש?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך בנאדם אמור לזכור לחדש ת.ז. באמצע החיים?
הרי עברו 10 שנים מאז???
ספציפית לזה:

שולחים כמה וכמה הודעות בסמס בחודשים שלפני.

אפשר אולי ללחוץ על הנציגים החרדים בממשלה שיוסיפו שצריך גם שיחות עם הקלטה של תזכורת למי שמחזיק טלפון כשר.

• הוסף לסימניות
ז
ספציפית לזה:

שולחים כמה וכמה הודעות בסמס בחודשים שלפני.

אפשר אולי ללחוץ על הנציגים החרדים בממשלה שיוסיפו שצריך גם שיחות עם הקלטה של תזכורת למי שמחזיק טלפון כשר.
אתה כותב את ההודעה כאילו לרוב הציבור יש סמס........
זו לא המציאות בינתיים הרוב המוחלט עם כשרים.

• הוסף לסימניות
ז

אתה כותב את ההודעה כאילו לרוב הציבור יש סמס........
זו לא המציאות בינתיים הרוב המוחלט עם כשרים.
לרוב הציבור במדינה יש סמס, זה נתון. ולכן כתבתי בצורה הזו.

• הוסף לסימניות
ככלל,
א. האפליה בין משלמי הסמארטפונים למשלמי הרב קו היא גדולה בהרבה מסתם נוחות, כי בטלון זה מקושר לחשבון בנק, ובסוף יום או חודש הגביה המקסימלית היא לפי החוזה הזול ביותר, זה אומר שכל החודש מתקפים ובסוף לא יורד יותר מאשר מחיר של חופשי חודשי, וכן בסוף יום, וזה לא קיים ברב קו, והאבסורד הוא שאפילו לא צריך רצון טוב בשביל לעשות ככה לפחות במקומות שכבר משלמים עם כרטיס אשראי.

ב. מי שנאבד לו הארנק ואין לו איך לקנות באשראי, אבל גם אין לו מזומן, ימות ברעב?
אם היה לו טלפון יכל לקנות בו, וכיון שאין לו אז אין מה לעשות.
מה לעשות, אמצעי הנסיעה הוא ברב קו והוא נאבד.
בדיוק כמו שארנק נאבד.

ג. אין קנסות על מי שנוסע ברב קו של מישהו אחר עם אותו פרופיל, פעם זה היה ברק"ל והיום לא יודע מה קורה שם

ד. אף אחד לא מונע מבן אדם להגיד שקוראים לו אבג שזה השם שכתוב על הרב קו ולהעיף את הפקח לכל הרוחות

ה. הביאו פה פעם שכשפקח נותן דוח להתחיל לבקש ממנו להזדהות וכן ע"ז הדרך כל פרט שהוא מחויב ע"פ חוק, כמו לראות שכל הלבוש שלו ממותג עם המילה פקח, וכן שיש לו עניבה... ואם אין לו אפשר לשלוח אותו לכל הרוחות בתוספת אזהרה שילשינו עליו (כמובן, לא מתאים לכל אחד..)

ו.כנ"ל אין מניעה למרוח את הפקח פה ושם עד התחנה ופשוט להתגלש מהאוטובוס, אין לו סמכות לעכב בן אדם, (עוד יותר לא מתאים לכל אחד...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה