לא להאמין

• הוסף לסימניות
הבחור שצייר את הציורים האלו הגיע למכללת פרוג עם ידע מינימלי בציור. ולא היה לו רבע מושג במחשב. אני לא יגזים, הוא אפילו לא ידע איך מפעילים מחשב, ואברהם זמורה קידם אותו במושגי ציור בסיסים ששם ניכר בו הרצון והחוש. אני קיבלתי אותו כשהידע במחשב הוא 0. אבל בכל שיעור ראיתי את הכיוון שלו ולאן הוא יגיע ולאט לאט עם המון שאפתנות הביאה אותו לכאלו ביצועים...פשוט לא להאמין

קבצים מצורפים

• baal shemtov first 1.png
    KB 617 · צפיות: 44
  • baal shemtov shalosh.png
    KB 655.3 · צפיות: 25
  • baal shemtov shtayim.png
    KB 702.4 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אני אכן לא מאמין...
יש לו חוש הומור מעולה, הוא ענק!

• הוסף לסימניות
טירוף... תוך כמה זמן הוא הגיע לרמה הזו מ0?!
לפעמים זה בדם, מחכה להזדמנות ולכלים הנכונים כדי לפרוץ החוצה.
מדהים.

• הוסף לסימניות
חיים

לקח לו הרבה זמן

והציורים האלו ספציפית לקח לו יותר מהרבה זמן..אבל השאיפה והאש בענייים מביאים תוצאות

• הוסף לסימניות
כמובן שאני לא מפלה אף תלמיד.. כולם ב"ה הביאו תוצאות מדהימות. כל אחד וסגנונו

• הוסף לסימניות
באמת ציורים מהממים!!!
גם הציור מושלם וגם הצביעה מקצועית,
הבנ"א מוכשר או המורים איכותיים???

• הוסף לסימניות
כל הכבוד! נראה מצוין! אתם עושים יופי של עבודה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוה אמסלם;1184984:
הבנ"א מוכשר או המורים איכותיים???

הבנאדם מוכשר, והמורים לא פחות!

• הוסף לסימניות
חוץ ממקצועיות יש באיורים שלו הרבה חיים וחן
מעניין היה לראות את האיורים שלו לפני, בשביל להאמין מאיפה הוא התחיל

• הוסף לסימניות
שיווהו! מדהים! יש לו עתיד בעז"ה!

• הוסף לסימניות
רגע אז למי המחמאה למורים או לתלמיד;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א' גליק;1185064:
רגע אז למי המחמאה למורים או לתלמיד;)

לתלמידים

המורים רק מכוונים...

• הוסף לסימניות
ווווואווווו!! הוא ממש אלוף!!
0 ידע ?? לא מאמינה..לא הגיוני..או שראינו פה נס גלוי;)

• הוסף לסימניות
וואו! עושה חשק להשקיע בתחום!

מדהים!
יישר כוח לצוות!
יצא לי לראות בפרוג יצירות ברמה גבוהה במיוחד כשהצצתי בהגשות של פרוייקט הגמר. שפשוט נדהמתי..

אשריכם!

• הוסף לסימניות
אין מה להגיד- זה מחייב את כולנו.
פשוט מרשים מכל בחינה שהיא.

דבר קטן שהפריע לי הוא חוסר העקביות בגבולות קו שחור\מעבר גוונים, בפרט באיור הראשון.

• הוסף לסימניות
באמת מיוחד ומרתק להתבוננות. על זה נאמר: יגעת ומצאת - תאמין!

(הארה של גברים: הבעש"ט היה אז בגיל הנעורים וממילא הזקן לא רק שלא היה לבן אלא מן הסתם בקושי צמח:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה