- הוסף לסימניות
שעתיים ורבע
חסום בנטפריפה יש סרטים לצפייה ביתיתמופעים בסלון
igud.mercaz-habama.com
גמני מישהי?היי בנות
מקפיצה
אני ממש רוצה להשיג את לא ליפול 2 לראות בבית
משהי יודעת איך אפשר?
דברתי כעת עם אסתי בראך והיא אמרה שגם מי שצופה דרך האתר זה גזל כי זה לא אתר רשמי שלה והכסף מגיע למקום אחר!!!!אני לא מסתדרת ברכישה לא ליפול 1
מישהי יכולה לעלות קישור מעודכן?
דחוף לי מאוד!!!
כמה עולה? 50 לאחת או למשפחה...
תודה וחג שמח!!!!
האם יש כן דרך לקנות אפשרות צפיה בבית ?דברתי כעת עם אסתי בראך והיא אמרה שגם מי שצופה דרך האתר זה גזל כי זה לא אתר רשמי שלה והכסף מגיע למקום אחר!!!!
אם אתן רוצות להמנע מגזל צפו בסרט נטו ממקור אמין!
אנשיםם היום פשוט גנבים!!!
ה' ישמור..
איזה סרט היא הוציאה??דברתי כעת עם אסתי בראך והיא אמרה שגם מי שצופה דרך האתר זה גזל כי זה לא אתר רשמי שלה והכסף מגיע למקום אחר!!!!
אם אתן רוצות להמנע מגזל צפו בסרט נטו ממקור אמין!
אנשיםם היום פשוט גנבים!!!
ה' ישמור..
בסוכות בעז"המה עם לא ליפול 3?
מישהו יודע?
איך אפשר להצטרף? לשלוח סתם הודעה למייל או הודעה עם תוכן ספציפי?בסוכות בעז"ה
שלחו לי במייל:
כמה טוב שאת איתנו
בקרוב נתחיל להריץ שיתופים מאחורי הקלעים!
יש למה לחכות..!
תרצי לצרף חברות נוספות?
שלחי להן את כתובת המייל שלנו: tene.lolipol @ gmail.com (להוריד רווחים)
להשתמע בקרוב, ולהתראות באולמות!
שלחו לי מאז פעמיים שיתופים מענייניםמה עם לא ליפול 3?
מישהו יודע?
סתם לשלוח מיילאיך אפשר להצטרף? לשלוח סתם הודעה למייל או הודעה עם תוכן ספציפי?
מצטרפת לשאלהמישהו יודע אגב מתי יצא דה ז'ה וו החלק השני?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים