- הוסף לסימניות
יש היום ובמוצ"שיש היום עדיין סרטים?
אולי לכן @לא ליפול 3 עדיין לא עונה על שאלות...
יש היום ובמוצ"שיש היום עדיין סרטים?
אולי לכן @לא ליפול 3 עדיין לא עונה על שאלות...
הם שלחו אותו בקבוצה במיילמי שרה / שרות את השיר סיום?
אני יודעת, קיבלתי את זה.הם שלחו אותו בקבוצה במייל
לא כתבו מי שרה את השיר
נראה לי שזה מקהלת מלכותאאני יודעת, קיבלתי את זה.
מעניין אותי לדעת אם מי ששרו הן השחקניות או זמרות,
אם זה זמרות מעניין אותי מי זה.
@לא ליפול 3 יש לך תשובה?
בקרדיטים שרצו בסוף הסרט היה כתוב השם של מי ששרה אותו, ומקהלה ע"י 3 ממקהלת מלכותא, אאל"ט.@לא ליפול 3
מי שרה / שרות את השיר סיום?
אני קיבלתי במייל את השיר והמילים.@לא ליפול 3
מי שרה / שרות את השיר סיום?
מאד מצחחיק, הסריטו אותה משחקת את התפקיד של הגרמיה בכמה סצנות, ואח"כ גזרו לה פוני והיא שיחקה את נחמה. לא כזה קשה.......נכון הב
הבנות הן לא תאומות ולא אותה אחת !!!!!!!!!
הפוני שלה נראה אמיתי לחלוטין ולא פאת פוני ולשניה שלא היה פוני ראו שאין לה ושהיא לא העלתה אותו
זה כן מורכב מאוד להעביר את כל הציוד והצוות ממקום למקום.מאד מצחחיק, הסריטו אותה משחקת את התפקיד של הגרמיה בכמה סצנות, ואח"כ גזרו לה פוני והיא שיחקה את נחמה. לא כזה קשה.......
אבל היו דומות מאד!זה כן מורכב מאוד להעביר את כל הציוד והצוות ממקום למקום.
ואם זה כ"כ מורכב במציאות ובהפקה להחליף תסרוקות כאלה, זה גם לא אמור לקרות בסרט, כדי שיהיה אמין.
והן גם לא היו זהות גם בתווי הפנים.
יש דברים שתוך כדי הצפיה ממש הפריעו לי-למה הרגשת כ"כ הרבה זלזול באינטלגנציה?
בכל סרט יש את הזמן שלוקח עד שנופל האסימון של "מה באמת היה שם..."
בצעיף של כוכבים מיד הבנתי למשל שזה הוסרט במנהרות הכותל או ראש הנקרה... ולא באיזו גרמניה הנאצית....
על איזו סיטואציה יכלה לחשוב מראש?יש דברים שתוך כדי הצפיה ממש הפריעו לי-
לדוגמה- ילדה שמצליחה לתמרן חוקרת קשוחה ולברוח מכל השוטרות בסביבה, לא מצליחה יום אחרי להסתדר מול "אמא" שלה , ומתגמגמת קשות מול סיטואציות די פשוטות שיכלה לחשוב עליהם מראש.
מלא דבריםלמה הרגשת כ"כ הרבה זלזול באינטלגנציה?
בכל סרט יש את הזמן שלוקח עד שנופל האסימון של "מה באמת היה שם..."
בצעיף של כוכבים מיד הבנתי למשל שזה הוסרט במנהרות הכותל או ראש הנקרה... ולא באיזו גרמניה הנאצית....
על האוכל, למשל?על איזו סיטואציה יכלה לחשוב מראש?
בנשף היא לא חלמה מה מחכה לה...
מלא דברים
נתחיל מזה שבשניה אחת הילדה יודעת לבצע פעלולים?
שהמחלה מאוד מדבקת אבל הילדות מתחבקות בלי מסכות עם האמא?
ילדה שמצליחה בקלי קלות לנתק קרונות רכבת
נו יאלה
על האוכל, למשל?
מה כ"כ קשה לחשוב כבר בדרך הביתה על תירוץ טוב ללמה אני לא רוצה לשתות תה לפני השינה ולאכול ארוחת בוקר?
הגמגומים שם לעומת התושיה יום קודם בחקירה ממש הציקו לי
יש משהו שאני לא מבינהכל סרט יש בו מהלך לא הגיוני ולכן הוא סרט ולא מבוסס מציאות
תביאי לי סרט אחד שיכל לקרות באמיתי
נו באמת...
לא אמרתי שאסור להגיד ביקורתיש משהו שאני לא מבינה
יש פה מלא אשכולות של ביקורות ספרים ויש שם ניתוחים דק על דק על כל פרט
למה בסרטים זה סבבה שהרמה היא של קומיקסי פעולה לילדים בני עשר, ובלבד שהשחקניות יפות ויודעות לשחק?
סרט זו חוויה חושית כשראיתי לראשונה את הסרט של בן המלך והעני של ריגל, לא דמיינתי שאפשר להינות מזה (צפיתי כי זה היה במסגרת לימודים) זה בהחלט היה מרתק אך ורק בזכות ההפקה המושלמת.יש משהו שאני לא מבינה
יש פה מלא אשכולות של ביקורות ספרים ויש שם ניתוחים דק על דק על כל פרט
למה בסרטים זה סבבה שהרמה היא של קומיקסי פעולה לילדים בני עשר, ובלבד שהשחקניות יפות ויודעות לשחק?
כסרט בפני עצמו, הוא נחמדהייתי אתמול
נהניתי עד הגג
סיפור מרתק והפקה מרשימה בלי הפרעות בדופק
דעתי לגבי ההיגיון-
כמו בכל סיפור העל בסיס היסטורי שנחשפתי אליו
תמיד הסיפור מאחד את כל סיפורי הפלאות האמיתיים שהתרחשו כל אחד מהם
לאחד חלקי שבעה מיליון.
ברור שלא כל כך פשוט לחצות גבולות, אבל זה הסיפור.
רציתם שהיא תיתפס ותיתלה בכיכר העיר?
נכון שהיא לא יכולה לנתק את בקרונות באמת,
אבל היא כבר הספירה לברוח בכ"כ הרבה צורות,
רציתם שיחזרו ל הסצנה הקודמת?
להתחבא מתחת לספסל יותר טוב?
בקיצור-
זה טיבם של סיפורים היסטוריים,
או שהם אמיתיים, לגמרי- ואז אתם לא יכולים לומר שזה לא הגיוני, כי זה קרה, עובדה!
או שהם לא הגיוניים.
באופן כללי, הייתי אומרת שהחיים לגמרי מנוגדי הגיון, אלא מה, כשהחיים את זה לא רואים,
וממבט היסטורי, קשה להאמין שזה מה שקרה.....
סרט זו חוויה חושית כשראיתי לראשונה את הסרט של בן המלך והעני של ריגל, לא דמיינתי שאפשר להינות מזה (צפיתי כי זה היה במסגרת לימודים) זה בהחלט היה מרתק אך ורק בזכות ההפקה המושלמת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //