הם פירסמו לפני תקופה שזה רק ממוצר של 50 שקל מעניין אם תופס חוקיתלמרות שהחוק של 5% אכן חל גם במקרה זה.
דווקא קיבלתי 3 תזכורות מעניין. אולי זה דרך ימות המשיח? מנסה להעלות השערה.אצלנו, לקראת סוף המכירה המנהל מתקשר לכל מי שלא הגיע.
חבל שלא שולחים תזכורת ביום המכירה
איזה מייל / טלפון, היה חוסך הרבה עוגמת נפש
אכן החוק חל רק מעל 50 ש"ח.הם פירסמו לפני תקופה שזה רק ממוצר של 50 שקל מעניין אם תופס חוקית
אם אתה מאשר את זה. הם מכוסים גם מצד החוק.השאלה מה החוק לא מה כתוב באתר מבחינתי הם יכולים לכתוב באתר כל דבר.
להבדיל אלף אלפי הבדלותאם אתה מאשר את זה. הם מכוסים גם מצד החוק.
אאל"ט מבחינת החוק א"א לעשות כזה תנאי!.אם אתה מאשר את זה. הם מכוסים גם מצד החוק.
מוצרים מעל 50 שקל מקבלים החזר בניכוי 5 אחוז פחות מ50 בניכוי 20 אחוז לא ראיתי שזה סותר את החוק.אאל"ט מבחינת החוק א"א לעשות כזה תנאי!.
בחוק יש הפרדה רק על מוצרים בהקפאה/קירור ומוצרים עונתיים (אולי גם מבצעים)
מעבר לכך, אם אתם יהודים חרדים, לדעתי התנאי קיים... מומלץ לשאול רב שמתמצא בעניינים אלו.
הם החזירו לי 20 אחוז על כל המוצרים , רק אחרי שראיתי פה באשכול שכתבו שמעל 50 ניתן לקחת רק 5 אחוז ואיימתי להם שאפנה למועצה לצרכנות הם החזירו לי על מוצר אחד שמעל 50 שקל 95 אחוז החזרמוצרים מעל 50 שקל מקבלים החזר בניכוי 5 אחוז פחות מ50 בניכוי 20 אחוז לא ראיתי שזה סותר את החוק.
לא נראה לי שיש דבר כזה של 20%.מוצרים מעל 50 שקל מקבלים החזר בניכוי 5 אחוז פחות מ50 בניכוי 20 אחוז לא ראיתי שזה סותר את החוק.
אפשר גם 50 אחוז החוק חל רק על מוצרים מעל 50 שקל פחות אין חוק החזרים והם יכולים לחייב בדמי טיפול כרצונם.לא נראה לי שיש דבר כזה של 20%.
Request Rejected
www.consumers.org.il
![]()
ביטול רכישה שנעשתה בבית העסק והחזרת המוצר
www.kolzchut.org.il
כשאין בתחנה את אומרת למשנת יוסף שהיה חסר בתחנה!!!גם לי זה קרה,
שכחתי לקחת כמה מוצרים שהזמנתי
ואחרי שעתיים שבאתי לקחת כבר לא היה כלום
האחראי אמר שיש מישהו שבא ולוקח את כל מה שאנשים שכחו
במשנת יוסף לא הסכימו לזכות במלוא הסכום רק 80 אחוז
זה ממש מעצבן
מצד ההיגיון לא אמור להיות מוצרים בתחנה שעתיים אחרי המכירה, זה לא חנות מכולתכשאין בתחנה את אומרת למשנת יוסף שהיה חסר בתחנה!!!
הם חיבים להביא 100%%
זה אומר שלא היה מספיק סחורה בתחנה!
לא אצלינומצד ההיגיון לא אמור להיות מוצרים בתחנה שעתיים אחרי המכירה, זה לא חנות מכולת
כל המכירה מתבצעת ע"פ רוב ברחוב או בחניות של בנין
וזה מאד מצוי שאחרי המכירה שכולם הלכו, ימכרו את המוצרים למי שמעוניין לקנות בשטח
ובפועל הם בדרך כלל מביאים 100%
ב4 שנים שאני במכירה אני יכול לספור על כף יד אחת כמה פעמים היה מוצר אבל לא לכולם
זה תקלות נדירות. ע"פ רוב אם חסר מוצר, אז הוא חסר לכולם
אז הוא מיוחד ל כולם מסכמים ואדיבים וחבל...לי קרה בעבר, שנזכרתי רק כשהאחראי היה באמצע לסגור ולארגן את המכירה,
הוא הסכים לרשום לי על הכל שהגעתי והיה חסר (חוץ ממה שעדיין היה שמה).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מסכים!!1 //