לא לרגישים...

• הוסף לסימניות
מצאתי אותה ביום שישי, מחלון ביתי
(אני לא צלמת כמובן)

קבצים מצורפים

• IMG_6267.jpg
    IMG_6267.jpg
    KB 558.8 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
באיזה עיר צולם ? איזה ציפור היא ?

• הוסף לסימניות
אואוו איזו תפיסה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בפוטנציאל;2305013:
איזה ציפור יפיפיה!
יש לה בפיה חגב?

נראה לי גמל שלמה

• הוסף לסימניות
גמל שלמה, ומגיע לו..
אחד כמוהו בגודל של כל היד שלי התנחל אצלי בבית לא מזמן, הבית היה אח"כ נטוש כמו צ'רנוביל אחרי האסון....
תמונה טובה מאוד (טיפה ממורכזת) איזה מצלמה ?

• הוסף לסימניות
תפיסה מדהימה וצבעים שרק אלוקים יכול.

• הוסף לסימניות
פתחתי את האשכול עם עין אחת עצומה למקרה שאני הולכת לראות לא יודעת מה.
תמונה מדהימה.נפלאות הבורא!!!

• הוסף לסימניות
מהממת..
באמת, בכלל לא איכס משום כיוון.
פשוט ציפור יפה.
תמונה מדהימה.

• הוסף לסימניות
חבל שאמרתם שהוא אוכל חגב זה היה נראה עלים
וחוץ מזה הוא הציל את הבית מחגב
צל"ש לציפור היפה שמצויה הרבה בזמן האחרון בבני ברק

• הוסף לסימניות
מדהים. לא צלמת אבל החלון שלך נקי...
עדיף חגב אחד בפה מאשר על הקיר בבית
ועכשיו יודעים מאיזה עדה הציפור שהיא אוכלת חגב

• הוסף לסימניות
ציפור יפהפיה ותפיסה מושלמת ברגע הנכון
וגם החגב יפה בעיני, מאד.

• הוסף לסימניות
וואוו.
נראית קצת כמו תוכי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה