דרוש מידע לא מבינה ביינות - תמליצו לי?

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות למישהו בקבוק יין מכובד
אבל לא יוקרתי מידי
בסביבות 100-150 ש"ח

אנחנו לא מבינים ביינות בכלל

תמליצו לי?

• הוסף לסימניות
תלכי לחנות משקאות ותבקשי מהמוכר שיעזור לך למצוא משהו מכובד בטווח המחיר הנ"ל.
הכי פשוט.

• הוסף לסימניות
תלוי מאוד עבור מי+מה מיועד היין
לקידוש?
סעודה?
קינוח?
יין מתוק או יבש?
אדום לבן או בכלל רוזה...
עם ביסולפיט או בלי
איזה זנים
יש המחבבים קברנה ויש דווקא מרלו
מהאחרונים יש יין שאני מאוד מתחבר [על טעם וריח...] אסנס של טפרברג בסביבות 90/100 [בד''כ 2 ב180]
ואם רוצים משהו יותר יקר [שווה את המחיר..] יש את LEGACY גם של טפרברג שעולה בסביבות ה200
[אם זה מיועד למתנה שניהם בהחלט יכולים להרשים...]

במתוקים יש את הר סיני [קהיר] של אור הגנוז בסביבות 100 ש''ח
ואת הר סיני זהב יותר לקינוח [אדמדם בהיר משהו] בסביבות 140 ש''ח

והיד נטויה......
[ירדן ו"יתיר".....]
כמובן תלוי במחירים .....

• הוסף לסימניות
נראה לי האור הגנוז מתאים
או טפרפרג שמגיע בתוך אריזה יפה ומכובדת

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
1848 סדרה 7 קברנה
מעליא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה