תגשו לאאוטנטאיך מנתקים רדיו מנגן חדש?
תודה רבה רבה
סוללה גרמנית לפלאפון שווה את המחיר שלה?שלום, שניה לפני הקניה:
אני מתמחה בתחום המדיה - אלקטרוניקה, - תיקונים,
ואשמח לענות לשאלות בנושאי פלאפונים, כבלים,
מטענים ניידים, סוללות,
וכל מה שמסביב.
לדעתי ממש כן כיון שסוללה רגילה יש לה כ-1080 מיליאמפר וגרמנית יש לה נראה לי 4000סוללה גרמנית לפלאפון שווה את המחיר שלה?
לא הגיוני!לדעתי ממש כן כיון שסוללה רגילה יש לה כ-1080 מיליאמפר וגרמנית יש לה נראה לי 4000
הטענה ממושכת למחשב נייד, כלומר, גם שהבטרייה מלאה המטען ממשיך להיות מחובר לחשמל, מזיקה למחשב?
ממש לאלא הגיוני!
זה אמור להיות לפחות X2 בעובי...
בכל מכשיר עם סוללה טעינת יתר מזיקה לסוללה ומנפחת אותה. ומקצרת את חיי הסוללה.הטענה ממושכת למחשב נייד, כלומר, גם שהבטרייה מלאה המטען ממשיך להיות מחובר לחשמל, מזיקה למחשב?
בכל מכשיר עם סוללה טעינת יתר מזיקה לסוללה ומנפחת אותה. ומקצרת את חיי הסוללה.
בהחלט מניסיוןסוללה גרמנית לפלאפון שווה את המחיר שלה?
לא ממש נכון/מדויק,פ: תמיד תטעינו את הפלאפון רק כשהסוללה נגמרה סופית, הכי בריא כך לסול
לפני שאני אענה לך, תגיד לי רק: בכוונה שאלת דווקא את השאלה, שנמצאת על הכותרת?שלום, שניה לפני הקניה:
אני מתמחה בתחום המדיה - אלקטרוניקה, - תיקונים,
ואשמח לענות לשאלות בנושאי פלאפונים, כבלים,
מטענים ניידים, סוללות,
וכל מה שמסביב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים