עזרה לא מגיע המשלוח מאלי אקספרס

• הוסף לסימניות
הזמנתי כבר לפני חודש וחצי הזמנה די גדולה של מוצרים,
הכל הגיע חוץ מכמה מוצרים,
מה אני יכולה לעשות ? יש אולי איזה טלפון שאני יכולה להתקשר ??
אשמח אם משהו יעזור לי.
תודה!!

• הוסף לסימניות
לאף אחד זה לא קרה?????????????:(

• הוסף לסימניות
את צריכה לפתוח סכסוך.
ולנסות להתכתב איתם ולראות מה קורה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי ומבחינתם המשלוח הגיע.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שחיכית מדי הרבה זמן ופתחת את הסכסוך אחרי שעברה תקופת ההגנה.

• הוסף לסימניות
אין איזה טלפון לדבר עם משהו?

• הוסף לסימניות
אין איזה טלפון לדבר עם משהו?
ככל הנראה, ההזמנה שלך נשלחה בדואר לא רשום. בארץ היא מגיעה לחברת בשם "מיילוג" הטלפון שלהם זה: 07-23387200, יש להם אתר שאפשר לנסות לעקוב שם על משלוח אם יש לך את מספר המשלוח שלהם (לא שקיבלת מאליאקספרס). ברגע שעשית משלוח שאינו רשום, זה מגיע לארץ ומועבר ע"י דואר ישראל לחברת מיילוג, ברגע שזה מתקבל במיילוג הם מעדכנים את המוכר זה התקבל אצל הקונה למרות שזה בידיהם ונותנים לזה מספר מעקב חדש משלהם שאותו תוכלי לקבל בשירות לקוחות שלהם, השליחים שלהם זורקים את החבילות ליד תיבת הדואר או ליד הדלת שלך ואין להם אחריות אם מישהו לוקח לך את זה ואליאקספרס לא יזכו אותך משום שהם קיבלו אישור ממילוג שזה נמסר ללקוח. , מיילוג זו חברה ידועה לשמצה, ויש עליהם אלפי תלונות ברשת, אין הרבה מה לעשות חוץ מאשר לטרטר את הנציגים שלהם בטלפון בתקווה שהחבילה לא נלקחה ע"י מישהו אם כבר שמו לך ליד הדואר, או שלא נגנבה ע"י השליחים שלהם (גם זה קרה כבר לא מעט). פשוט לקוות שזה עוד יגיע ולטרטר אותם.
כמובן שכדאי להבא להזמין אך ורק משלוח רשום או דרך EPAKCET, בשום אופן לא לעשות דואר לא רשום!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום וברכה
הזמנתי מגבר קליטה מאלי אקספרס וקיבלתי מדואר ישראל הודעה המצורפת כאן בהמשך, מישהו יודע מה זה אומר? והאם אני יכול להסתבך משהו אם אשלח להם צילום ת''ז שלי?

שלום ---------------------, איזה כיף, המוצר שהזמנת עושה את דרכו אליך!
אנחנו בדואר ישראל עושים את מירב המאמצים על מנת לאפשר לך לקבל את הפריט שהזמנת בהקדם האפשרי. כדי לחסוך זמן יקר ולזרז את הטיפול בתהליכי השחרור מהמכס ובהתאם לדרישות המכס, על המשלוח לכלול פרטי תעודת זהות.

במסגרת אימות הנתונים, נמצא שפרטי תעודת הזהות המשויכים לפריט RS----------------Y שהזמנת מחברת CainiaoX חסרים, שגויים או הינם של קטין.

למה בכלל צריך תעודת זהות?

כל משלוח שמגיע לישראל עובר הליך שנקרא שחרור מכס, הכולל דיווח על פרטי המשלוח לצורך תשלום מיסים כחוק. כחלק מהליך השחרור, משלוחים בשווי 150$ ומעלה מצריכים צירוף חשבונית ותעודת זהות תקינה.

הבנתי, מה אני צריך לעשות?

יש לשלוח את פרטי תעודת הזהות, בהתאם להנחיות הבאות:

1. הנך קטין (מתחת לגיל 18)? יש לשלוח צילום תעודת זהות של אחד ההורים + צילום הספח.
  2. אין ברשותך תעודת זהות ישראלית? יש לשלוח צילום של דרכון זר או תעודת זהות זרה.
  3. בכל מקרה אחר, יש לשלוח את מספר תעודת הזהות שלך + מספר מעקב הפריט.
כדי שנוכל לפעול עבורך בהקדם, יש להעביר את המידע או המסמכים החסרים למייל:

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אז גם אני נכנעתי לפרסומות והזמנתי מטמו לפני שבועיים, בעיקר כי היה קופון טמו שנתן הנחה ממש משמעותית להזמנה ראשונה. רציתי לבדוק מה כל הבאזז, אז עשיתי הזמנה יחסית קטנה, לא סיכנתי סכומים גדולים.

הזמנתי כמה שטויות לבית — מברשות ניקוי, סט מגבות קטנות, איזה גאדג'ט קטן לרכב ועוד כיסוי לטלפון. המשלוח הפתיע אותי לטובה, זה הגיע אחרי בערך שבועיים, הכל ארוז טוב.

האמת? רוב הדברים אחלה לגמרי ביחס למחיר. המגבות היו סבירות, הכיסוי טיפה זול אבל מתאים בול למכשיר, והמוצר לרכב עובד כמו שצריך.

מצד שני, יש שני מוצרים שהגיעו ברמה פחות טובה ממה שחשבתי, ואני שוקל להחזיר אותם. אף פעם לא ניסיתי תהליך החזרה בטמו אז אין לי מושג אם זה קל או מסורבל, או אם בכלל מחזירים כסף במקרה כזה.

אם מישהו התנסה בהחזרות מהם — אשמח לדעת איך זה עובד.

בכללי, די מרוצה מהחוויה, במיוחד בזכות ההנחה עם קופון טמו, אבל תמיד טוב לשמוע טיפים מאחרים.

טמו ישראל ביקורות נוספות יתקבלו בברכה.
  • תודה
Reactions: יאיר צ1 //
15 תגובות
  • עצוב
Reactions: NOA#1 //
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה