שאלות למתחילים לא מופיעה האפשרות למחיקה או גזירה כשהכרטיס במחשב

• הוסף לסימניות
שלום!
יש לי מצלמת קנון D250
כשאני מכניס לקורא הכרטיסים במחשב את הכרטיס, ועומד בקליק ימני על התמונות שבכרטיס, לא מופיעות לי האפשרויות: "מחק" או "גזור",
כך שהכרטיס של 128GB, כבר כמעט מלא ולא ניתן להעביר את תוכנו למחשב, אלא רק ע"י "שלח אל" או "העתק",
ניסתי לשנות את הנעילה בכרטיס וזה לא עזר.
אולי זה בהגדרות של המצלמה
אולי צריך להוריד דרייבר
אשמח לעצה ועזרה. תודה.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהתמונות נעולות דרך המצלמה
תודה. אבל איך אני פותח את הנעילה?
כי (הכפתור הקטן בכרטיס פתוח)
המצלמה באנגלית, השאלה אם אתה יכול לומר לי היכן נמצא נעילת התמונות בהגדרות ואיך לפתוח אותן.
תודה.

• הוסף לסימניות
תודה. אבל איך אני פותח את הנעילה?
כי (הכפתור הקטן בכרטיס פתוח)
המון פעמים הוא ננעל גם כשהכפתור על מצב פתוח (מנסיון רב!) ואז אפשר לשחק איתו עד שיפתח אבל אז יש סיכוי גדול שאם זה לא בגלל זה אז הוא ינעל...

• הוסף לסימניות
מומלץ לפרמט את הכרטיס לעיתים קרובות

לחצן ימני פרמט כרטיס
או במצלמה "פורמט כארד" באחד הפרמטרים במניו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה