עזרה לא מוצא את הנורה בבאגז' מאזדה 3 דגם 2010

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי היא נשרפה ואני לא מוצא אותה...
אולי מישהו עם רכב כזה יוכל לשלוח לי תמונה??
אשמח מאד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תחפש במרכז למעלה אם יש לך סדאן, בהאצ'בק אמורה להיות בצד ימין.
1751367357040.png

• הוסף לסימניות
זה גם לא אמור להיות על הדלת של הבגאז
לא על הדלת, השרטוט הוא כמעט. לפי מה שראיתי בעוד מקום הוא אמור להיות באמצע וממש 'על השפיץ' של הפתח, (לא על הדלת), אם אתה לא רואה אותה יש רק שתי אופציות, או שמישהו תלש אותו או נתלש איכשהו ונדחף לתוך הביטנה(אם יש), או שפשוט אין לך ולא היה מעולם.
אולי תצלם אתה את האזור?

• הוסף לסימניות
לא על הדלת, השרטוט הוא כמעט. לפי מה שראיתי בעוד מקום הוא אמור להיות באמצע וממש 'על השפיץ' של הפתח, (לא על הדלת), אם אתה לא רואה אותה יש רק שתי אופציות, או שמישהו תלש אותו או נתלש איכשהו ונדחף לתוך הביטנה(אם יש), או שפשוט אין לך ולא היה מעולם.
אולי תצלם אתה את האזור?
אין לי מה לצלם כי לא רואים כלום
ואני בטוח שזה קיים כי החלפתי אותה בעבר...

• הוסף לסימניות
מתכוון לזה?

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-07-02 215629.png
    צילום מסך 2025-07-02 215629.png
    KB 436.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
קיבלת. נראה לי שהרמקול שכנראה לא קיים אצלך ממוקם באמצע, המונרה קצת מצד ימין.
1751493411393.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה