אביזרים לרכב לא מוצא את הנורה בבאגז' מאזדה 3 דגם 2010

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי היא נשרפה ואני לא מוצא אותה...
אולי מישהו עם רכב כזה יוכל לשלוח לי תמונה??
אשמח מאד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יחידת הפנס מונחת מתחת לשטיח
מושכים החוצה את 2 הקליפסים
ומגלים את יחידת הפנס
שמים לב איזה נורה שרופה כי יש שם כמה נורות
מחליפים לפי התמונה אבל צריך לשים לב לסוג הנורה
יתכן וזן נורה עם כפל נורות, הכח פשוט לפרק ולהראות דוגמה בחנות

מזדאה (1).pngמזדאה (4).pngמזדאה (2).pngמזדאה (3).png

• הוסף לסימניות
יחידת הפנס מונחת מתחת לשטיח
מושכים החוצה את 2 הקליפסים
ומגלים את יחידת הפנס
שמים לב איזה נורה שרופה כי יש שם כמה נורות
מחליפים לפי התמונה אבל צריך לשים לב לסוג הנורה
יתכן וזן נורה עם כפל נורות, הכח פשוט לפרק ולהראות דוגמה בחנות

צפה בקובץ המצורף 2001778צפה בקובץ המצורף 2001774צפה בקובץ המצורף 2001773צפה בקובץ המצורף 2001772
תודה רבה
אבל אבל אני לא מדבר על הנורות של הפנס
אני מדבר על הנורה הפנימית של הבאגז' כרגע הוא חשוך לי ואני לא רואה כלום מי נגד מי...
ואני פשוט לא מוצא היכן מונחת המנורה..
אם תוכלו לעזור לי בזה אשמח ממש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה