לא מוקדם מידי

• הוסף לסימניות
לאחל שנה טובה :)

קבצים מצורפים

• שנה טובה שוקי.jpg
    שנה טובה שוקי.jpg
    KB 62.8 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
ואני אכתוב בפעם השלישית, בתקווה שלא ימחק שוב....
אני מגיעה אליך מאשדוד :)
תמונה מהממת

• הוסף לסימניות
איזה מותק שהוא
תמונה מהממת!

• הוסף לסימניות
וגם אני אצטרף בפעם השלישית.
הילד הזה מתוק מתוק. ואני מצדיעה לו שלא נמאס לו להמטלם.
והרעיון של הקוביות מדליק!

• הוסף לסימניות
התמונה יפיפיה!
יצרת את הקוביות לבד?
אוכל לברר ממה?

• הוסף לסימניות
גם אני פעם שלישית
תמונה מתוקה!
שווה להגיע
:)

• הוסף לסימניות
תמונה מהממת

• הוסף לסימניות
מהמם!

הערה קטנה, לא ממבט של צלמת - מפריע לי בקוביות, שהמילה שנה מתחברת לב' של המילה טובה ונראית כמו המילה 'שנהב', עדיף לדעתי לבנות את השנה מעל לה' ואז להשמיט ה' אחת, כך שה'שנה' וה'טובה' תשתמשנה באותה ה'.

כך או כך, שתהיה לך שנה טובה ופוריה!

• הוסף לסימניות
איזה מתוק הוא אחרי החלאקה!!!

הכל פשוט מקסים! הצבעים, התאורה, הילד והקוביות.

• הוסף לסימניות
מירי הוא מתוק - וגמרו על התמונה בפרסומת שעשית איפה התאורה היפיפיה והצבעים ..
כפרת עוונות לפני יום כיפור ..
- ראיתי את זה והייתי בטוחה שעם תעלי פה זה יראה הרבה יותר טוב ..

• הוסף לסימניות
הוא נראה לפחות בן ארבע - אם לא הייתי יודעת שעכשיו עשית לו חלאקה....
והתמונה - כהרגלך מושלמת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתישראל;2240006:
מהמם!

הערה קטנה, לא ממבט של צלמת - מפריע לי בקוביות, שהמילה שנה מתחברת לב' של המילה טובה ונראית כמו המילה 'שנהב', עדיף לדעתי לבנות את השנה מעל לה' ואז להשמיט ה' אחת, כך שה'שנה' וה'טובה' תשתמשנה באותה ה'.

כך או כך, שתהיה לך שנה טובה ופוריה!

לטעמי יותר חמוד ככה אבל זה כנראה ענין של טעם :)

ותודה לכולן

• הוסף לסימניות
איזה צבעים יפים
והתאורה ג"כ מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה