צריכה לחשוב...
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
הכנסתי און קי למחשב והמחשב לא מזהה אותו
יש מה לעשות עם זה?
יש מה לעשות עם זה?
ניסיתי- לא עובדכנראה בעיה במגעים...
לנסות לשחק איתם קצת ולהוציא את החומר...
אני חייבת את החומר שבאון קי- ואין לי גיבוילהכניס למחשב אחר ולאתחל
(שימי לב שזה מוחק את מה שהיה באון קי)
לפי מה שטענו לי בדרך הרגילה אין כמעט מה לעשותאני חייבת את החומר שבאון קי- ואין לי גיבוי
תודה!לפי מה שטענו לי בדרך הרגילה אין כמעט מה לעשות
ורק במקומות ייעודים בתשלום טבין ותקלין
איזה עיר?איפה וכמה?
עדיף בני ברק או נתניהאיזה עיר?
לפעמים זה אומר שיש וירוסים באונקיהכנסתי און קי למחשב והמחשב לא מזהה אותו
יש מה לעשות עם זה?
יש בבני ברק ברחוב עזראעדיף בני ברק או נתניה
מה הטווח מחירים?יש בבני ברק ברחוב עזרא
מול דבורה הנביאה מישהו.
אבל הכל עולה כסף ולא קצת....
לא זוכר כל כך אבל רק זה יודע שזה יותר מאונקי חדש.מה הטווח מחירים?
ניסיתי בשתי מחשביםשימי לב שיכול להיות שהבעיה במחשב ולא באונקי... במגעים
אך מגיעים לזה?תעלי צילום מסך מניהול דיסקים
(win + X ותבחרי ניהול דיסקים)
היי,תעלי צילום מסך מניהול דיסקים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: CynicalExplorer ו-רפאל כ2 //