לא מזהה כונן וסי די

• הוסף לסימניות
המחשב לא מזהה כונן אחד מתוך שלשה וכן לא מזהה את הסי די.

מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
נראה לי הוא נדבק מהמחשב שלי שעכשיו אמור לחזור מתיקון....

שלב ראשוני:
לכבות את המחשב,
לנתק מהחשמל לכמה זמן
להדליק מחדש ולראות אם הכונן חזר.
אם הוא חזר, לחיצה ימנית על הכונן ברשימת הכוננים במחשב שלי> סריקה.
זה אמור לתקן.

אם כשהמחשב עולה יש לך מסך שחור עם מספרים שרצים (משהו שאת לא רגילה אליו) תניחי אותו לעבוד הוא מתקן את הדיסק.

האומר דבר בשם אומרו: את כל הנ"ל החכמתי ממש אתמול ע"י הניק פופקו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
לכבות כבר ניסיתי,
בהדלקת המחשב הוא אכן ממתין, לא זוכר אם נתתי לו לחכות לבד או עשיתי לו בסוף אנטר. אכבה שוב ואמתין. נעדכן.

• הוסף לסימניות
לא עזר, הוא כתב את המספרים שלו הפעיל את הוינדוס ועדיין לא מזהה.
יש לציין שכשהבעיה התחילה הוא לא נדלק בכלל, רק לאחר כמה נסיונות הוא נדלק, נכנס לדוס יצאתי משם איכשהו וזה התוצאה.

• הוסף לסימניות
כנראה הלך לך הפס שמחבר מהמחשב לכונן אחרת אין הסבר ששניהם הלכו יחד

בהצלחה הייתי מחליף עם פס אחר שיש לך שם

• הוסף לסימניות
קוביה,ניסית מה שכתבתי לך באישי? תעדכני...

• הוסף לסימניות
לא מומלץ לאלו שלא מתצאים ברגיסטרי

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CD Burning\Drives
בתפריט קובץ, לחץ על ייצוא.
בתיבה שם הקובץ, הקלד גיבוי מפתח הכוננים ולאחר מכן לחץ על שמור.

הערה באפשרותך לשחזר מפתח רישום זה על-ידי לחיצה פעמיים על הקובץ גיבוי מפתח הכוננים.reg אותו שמרת.
בחלונית הימנית של 'עורך הרישום', לחץ על התיקייה Volume{GUID} תחת Drives, שבו הביטוי GUID הוא מזהה ייחודי גלובלי הקסדצימאלי בן 32 תווים.

הערה אם ברשותך יותר מכונן תקליטורים אחד במחשב, עבור כל כונן מוצגת תיקיית Volume{GUID} נוספת.
בחלונית השמאלית של 'עורך הרישום', לחץ פעמיים על Drive Type.
בתיבה נתוני ערך, הקלד 1 או 2, לפי סוג הכונן, ולאחר מכן לחץ על אישור.

סוג הכונן אמור להיות 1 אם זהו כונן לצריבה (CD-R) או 2 אם זהו כונן לצריבה חוזרת (CD-RW).
צא מעורך הרישום.
לחץ על התחל ולאחר מכן לחץ על המחשב שלי.
תחת התקנים עם אחסון נשלף, לחץ באמצעות לחצם העכבר הימני על הכונן לצריבה או (CD-R) או על הכונן לצריבה חוזרת (CD-RW) ולאחר מכן לחץ על מאפיינים בתפריט הקיצורים.
אם הכרטיסייה הקלטה מוצגת, פירוש הדבר כי מערכת Windows מזהה את הכונן כהתקן לצריבה.
לחץ על ביטול.

הערה אם ברשותך יותר מכונן תקליטורים אחד כונן DVD אחד או כונן לצריבה חוזרת אחד במחשב, ואם הכרטיסייה הקלטה אינה מוצגת, פירוש הדבר כי כונן לא נכון הוגדר כנראה ככונן 'לצריבה' ברישום של Windows. כדי לפתור בעיה זו, בצע את הפעולות הבאות:
לשנות את הערך Drive Type של התיקייה Volume{GUID} אותו שינית קודם לכן.
בתיבה נתוני ערך, הקלד 3, ולאחר מכן לחץ על אישור.

הערך 3 של סוג הכונן מציין כי מדובר בכונן תקליטורים רגיל שאינו לצריבה.
בחלונית הימנית של 'עורך הרישום', לחץ על התיקייה Volume{GUID} הבאה.
בצע שינוי בנתונים הערך לספרה 1 או 2, לפי סוג הכונן.
צא מ'עורך הרישום' ולאחר מכן בצע את הפעולות 10 עד 12 כדי לאשר שהכרטיסייה הקלטה מוצגת בתיבת הדו-שיח 'מאפיינים' של הכונן לצריבה (CD-R) או של הכונן לצריבה חוזרת (CD-RW).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;873215:
המחשב לא מזהה כונן אחד מתוך שלשה וכן לא מזהה את הסי די.

מישהו יכול לעזור?

איפה הוא לא מזהה ? אם רק בתיקיית המחשב שלי, יש לבדוק ב'ניהול דיסקים' הכוננים קיימים. יתכן שקיימים רק שחסר להם אות, ואז לתת להם אות.

• הוסף לסימניות
יכול ליהות שדיסק קשיח בעצמו מתחיל לעשות בעיות, הוא גם גורם נפילות מתח או זהה לסידי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נח;873376:
איפה הוא לא מזהה ? אם רק בתיקיית המחשב שלי, יש לבדוק ב'ניהול דיסקים' הכוננים קיימים. יתכן שקיימים רק שחסר להם אות, ואז לתת להם אות.
איפה זה ניהול דיסקים? במנהל ההתקנים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;873873:
איפה זה ניהול דיסקים? במנהל ההתקנים?
לחיצה ימנית על מחשב/המחשב שלי> ניהול> דיסקים.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה