כללי לא מייצא גופני עיטורים בייצוא לPDF

• הוסף לסימניות
יש לי במסמך "גופני עיטורים", ושאני מייצא את המסמך בדרך הרגילה ופותח אותו במחשב אחר (ששם את הגופנים הנ"ל) - אזי מופיע לי אותיות באנגלית במקום אותו גופן... אז מה שאני עושה אני מדפיס את הקובץ ב Primo Pdf וזה מסדר את הבעיה, עד כאן הכל בסדר.
עכשיו אני צריך לייצא ל"PDF אינטראקטיבי" ובייצוא יוצא לי הודעה שאין אפשרות להטביע את הגופן עקב הגבלת רישיון... שאלתי היא האם יש דרך לעקוף את הבעיה?

• הוסף לסימניות
צריך לסדר את הגופן באמצעות תכנה לעריכת פונטים או בשינוי של קודים הקסדצימאליים בקובץ.

• הוסף לסימניות
איזה דרך פשוטה יותר? ואם אפשר אני אשמח להסבר איך לעשות את זה.
(יש לי את FontCreator 6)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
המר את העיטורים לעקומות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;1231547:
איזה דרך פשוטה יותר? ואם אפשר אני אשמח להסבר איך לעשות את זה.
(יש לי את FontCreator 6)
תודה רבה

אני לא מכיר את font creator ולא יודע איפה זה נמצא שם, אבל בהגדרות של הגופן צריך להיות הגדרות כמו allow to print only או allow to embed או דברים כאלה
צריך להגדיר שיהיה אפשרות לבצע embed

דרך פשוטה יותר (אך יותר ארוכה) - לפתוח פונט שעובד לך טוב, להעתיק אליו את כל הגליפים מהפונט של העיטורים ולשמור בשם חדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה