כללי לא ממש גרפיקה... (דפי מדבקות עם כתובות)

• הוסף לסימניות
אבל אולי תדעו להגיד לי, איך הופכים רשימת כתובות מאקסל לדפי מדבקות בוורד?
פעם עשיתי את זה ואני לא זוכרת מה היה.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
פותחים דף חדש בוורד, דברי דואר - התחל מיזוג דואר - תויות - בוחרים גודל מדבקה הרצוי
בחר נמענים מרשימה קיימת - ובוחרים את טבלת האקסל - יש להקפיד שתהיינה כותרות בכל עמודה
הוסף שדה מיזוג - ובוחרים את השדות הרצויים - מסדרים גודל גופן, מרווחים מרכוז ועוד
עדכן תוויות - ואם מרוצים מהתוצאה - הצג תצוגה מקדימה - אם יש שינויים מסירים את התצוגה המקדימה ומשנים לפי הצורך. ואח"כ סיים ומזג
מקוה שלא שכחתי אף שלב
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הני כגנס;1788961:
פותחים דף חדש בוורד, דברי דואר - התחל מיזוג דואר - תויות - בוחרים גודל מדבקה הרצוי
בחר נמענים מרשימה קיימת - ובוחרים את טבלת האקסל - יש להקפיד שתהיינה כותרות בכל עמודה
הוסף שדה מיזוג - ובוחרים את השדות הרצויים - מסדרים גודל גופן, מרווחים מרכוז ועוד
עדכן תוויות - ואם מרוצים מהתוצאה - הצג תצוגה מקדימה - אם יש שינויים מסירים את התצוגה המקדימה ומשנים לפי הצורך. ואח"כ סיים ומזג
מקוה שלא שכחתי אף שלב
בהצלחה רבה
תודה רבה על ההסבר המפורט, אני התחלתי לנסות. רק שאלה , דפי מדבקות רגילים של 24 בעמ' יש כבר מוכנים? ואם לא אז ניסיתי להגדיר תווית חדשה שכל מדבקה היא 3*7 וזה מה שהוא עונה לי. אני לא רואה שזה גדול יותר מהעמ', אבל אולי תדעו לענות לי
צפה בקובץ המצורף 256966

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 58.6 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
3 תוויות לרוחב
8 תוויות לאורך

3X8=24

ולא כמו שאצלכם 9 לאורך (3X9=27)

• הוסף לסימניות
אויש, נכון.
אבל הבית דפוס כן ביקש שנתאים את זה לדף של 3*9
כלומר, שאני צריכה באמת 27 בעמ'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1789048:
אויש, נכון.
אבל הבית דפוס כן ביקש שנתאים את זה לדף של 3*9
כלומר, שאני צריכה באמת 27 בעמ'

פיתרון בעיות ביצירת תוויות

הגדרתם את כל המידות במדויק אך אתם עדיין מקבלים הודעת חריגה מגודל הדף?

שימו לב כי לרוב ההודעה תתקבל כאשר מנסים להגדיר מדבקות על כל שטח הדף מקצה אחד לקצה אחר , הסיבה לכך הן מגבלות המדפסת הפיזיות שברשותכם אשר אינה מדפיסה בפועל על כל שטח הדף אלא משאירה שוליים קטנים – שימו לב כי לא מדובר בתקלה אלא בדרך בה עובדת המדפסת.

ההגדרות המומלצות הן עפ"י ברירת המחדל של המסמך שהן בדר"כ 15.25 על 22.75 לאורך או לרוחב.

במידה ועלתה ההודעה הנ"ל בעת יצירת מדבקות מותאמת אישית והגדרות העמוד תקינות אני ממליצה לבדוק את מידות הדף שוב וכמו כן לבדוק את הגדרת המידה (ס"מ, אינצ'ים וכו').

משתמשי Word 2003 – לחצו על כלים > אפשרויות > כללי > בחלון זה יש לשנות את יחידות המידה על פי הצורך

משתמשי Word 2007 – לחצן Office > אפשרויות Word > מתקדם > תצוגה > יש לשנות את יחידות מידה" עפ"י הצורך.

משתמשי Word 2010 – קובץ > אפשרויות > מתקדם > תחת קבוצת תצוגה שנו את יחידות המידה תחת סעיף הצג מידות ביחידות של

יצירת תווית/מדבקות דרך מיזוג דואר ב-Word

• הוסף לסימניות
לדף מדבקות של 24 בדף, יש מידות מוכנות.
ספק תוויות: APLY
מס' מוצר: 01272

חני

• הוסף לסימניות
הכי מומלץ זה שיהיה לך את הדף שעליו יודפס-ביד. כי יש מדבקות שיש שוליים, ויש עם רווח בין המדבקות, יש המון סוגים!
על הקופסא בד"כ יש קוד- שם המדבקה והמידות.
כך הכי טוב לעבוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה