בקשה לא מסייעים לאויב!!!!

• הוסף לסימניות
תפיצו כל עוד אתם יכולים!
Screenshot_20231007_192118_WhatsApp.jpg

• הוסף לסימניות
אתר חדשות מתעדכן שפחות בנטפרי???
דחוףףף
פרוג זה המקור שלי
וכשחוסמים את השרשורים, אני בבעיה
מה עושים???????????

• הוסף לסימניות
ולא מפרנסים אותם.
די כמה משוגעים אנחנו יכולים להיות?
יש אנשים שרק לראות תמונות וסרטונים מכניס אותם לחרדה איומה!
ואל תגידו שלא יסתכלו וככה לא יכנסו לחרדה, לפעמים זה פשוט בלתי נשלט. אנשים חייבים להתעדכן.
ואז כשהם מסתכלים בעדכונים - הם רואים תמונות מזעזעות וההמשך גרוע.
אז אם האחר חשוב לכם - אל תעבירו תמונות וסרטונים!!

• הוסף לסימניות
ולגבי השמועות -
לפעמים הן פשוט לא נכונות!
ואולי לכם אין קרובים שהתגייסו לצה''ל או גרים ביישוב מסויים או עיר מסויימת שעליה נאמרה השמועה, זה לא אומר שגם לאחרים אין!
רגע לפני שלוחצים אנטר ושולחים כל מיני דיווחים ללא מקור - חושבים על האחר. מה יעשה לו הדיווח הזה.

דוגמה - אנחנו גרים באזור דרום
אח שלי גר בירושלים
היום רצה שמועה בירושלים שמאזור רמלה עד עזה יש תקיפות
אח שלי היה בלחץ אטומי לשלומינו

.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אשכול חשוב
קודם כל.
גם פה בפרוג אל תעלו סרטונים!
זה טראומות
ולוקח שנים להשתחרר מהם אם בכלל
אני לא בדיוק זוכרת מי העלה נראה לי @איש חריש
וזהו, אל תעלו, זה נורא!
גם לא בספויילר
image-png.1471836
תפיצו כל עוד אתם יכולים!
צפה בקובץ המצורף 1471791

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה