כללי לא מספיק עוצמתי...

• הוסף לסימניות
שלום,
מצורפת מודעה לסדנה
הלקוח טוען שהמודעה לא מספיק עוצמתית
יש למישהו רעיון איך לגרום לה להיות יותר עוצמתית??
תודה

קבצים מצורפים

• לפרוג.png
    KB 410.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הרקע שבתמונה מאוד חשוך
צריך להיות יותר בהיר ויותר חי

• הוסף לסימניות
תנסי להביע את החזון בצבעים חיים ובתמונה מדברת

• הוסף לסימניות
דוקא לי נראה שהשמים הכהים המעוננים יותר מתאימים.

שמים בהירים מוכרים נדושים וממילא לא מושכים את העין דוקאהקונטרסטיות בין ה"כמעט סערה" לבין השביל הבהיר והמוביל, מושכת (אותי אישית) להתעניין איך ה"שביל" מוביל אותי להמלטות מהסער...

נראה לי שדוקא משחק מעניין עם הטיפוגרפיה יכול לשדרג...

• הוסף לסימניות
תטפלי בטיפוגרפיה הראשית, לדעתי זה יעשה המון
(פונט עוצמתי, טיפו' חזקה וכו')

• הוסף לסימניות
?

נכתב ע"י אפרת 10;1192154:
תטפלי בטיפוגרפיה הראשית, לדעתי זה יעשה המון
(פונט עוצמתי, טיפו' חזקה וכו')
תודה, אשמח להסבר

• הוסף לסימניות
הייתי מגדיל מאוד את המילים "מודעות אישית" שם אותם אחת מתחת לשניה לא בחפיפה, ורק מתחתם כותב: "סדנה ל... וכו'.כמו כן, כיון שתמונה של הדרך היא המבטאת את המודעות האישית, הייתי מחדד יותר את הדרך שתהיה בולטת, כך, עם השמיים הדומיננטיים, היא די אנמית ונעלמת ברקע.

• הוסף לסימניות
העין שלנו התרגלה למודעות צועקות ומצועצעות.
לי נראה שהמודעה מושלמת ומתאימה בצבעיה ובאווירת הרוגע שהיא משדרת-לתוכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;1192194:
הייתי מגדיל מאוד את המילים "מודעות אישית" שם אותם אחת מתחת לשניה לא בחפיפה, ורק מתחתם כותב: "סדנה ל... וכו'.כמו כן, כיון שתמונה של הדרך היא המבטאת את המודעות האישית, הייתי מחדד יותר את הדרך שתהיה בולטת, כך, עם השמיים הדומיננטיים, היא די אנמית ונעלמת ברקע.

דווקא לא
הטיפוגרפיה מאוד טובה במודעה הזו.
אני חושבת שצריך טיפה להעמיק את הצבעים וזהו..
המודעה מושלמת...
נ.ב
הלוגו נעלם שם למעלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1192297:
דווקא לא
הטיפוגרפיה מאוד טובה במודעה הזו.
אני חושבת שצריך טיפה להעמיק את הצבעים וזהו..
המודעה מושלמת...
נ.ב
הלוגו נעלם שם למעלה...

לי מאד הפריעה בעיקר הכותרת "מודעות אישית",
צריך לטפל בעיקר בטיפוגרפיה שלה,
מפריע שהיא כתובה כך בגדול, ממש מקצה לקצה ולא מיושרת לפחות ל2 גושי הטקסט שמתחת... (שהם דוקא מסודרים מאד יפה...)

הייתי כן מנסה לכתוב אותה כ-2 מילים אחת מתחת לשניה (אולי באמת לא חופפות, כדאי לנסות)

• הוסף לסימניות
מהכרות אישית עם העמותה ואופי הפרסום שלהם -
חשוב לכתוב שמדובר במודעות רחוב ולא מודעה בעיתון
לכן הכותרת צריכה להיות הרבה יותר גדולה (לחלק לשתי שורות)
לגבי העיצוב -
תבקשי ממנו שישלח לך פרסומים קודמים כדי שתראי את הסגנון
כי זה פשוט לא סגנון הפרסום שלהם.
הם פונים לסטודנטים, צריך משהו יותר מופרע
(עשית עבודה מאוד נקיה, אני חושבת שזה מה שמפריע לו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה