אוףעצוב אבל אני בקושי אוכלת בצהרים
וכבר ניסיתי את כל הפתרונות
המקפיא שלי מלא באוכלים הקפואים המוכנים - שניצילם קציצות וכו
אני מבשלת יותר לשבת ושומרת
אבל כלוםם לא מגרה אותי כשאני עם עצמי וצריכה להתחיל לחמם לאכול לבד.. וזה לא אוכל טרי ומספיק מגרה בשביל זה.. מוציא לי את כל הטעם והחשק.. אז חיה על קורנפלקס +- משתדלת לבשל לערב גם זה לא תמיד לצערי..
(הילדים בצהרונים ולבעלי יש מבושל בכולל..)
וקבוצת התמיכה תבשל כל אחת בתורה לכולם ונאכל ביחד.. זה יהיה מושלם!אוף
מזדהה כל כך
בואי נקים קבוצת תמיכה
ווא זה לא טוב בכלל הגוף שלך בחסר. או שאת לוקחת ויטמניםאני באותה סירה (או סיר)
בנוסף לא אוכלת אוכל מהמיקרוגל
לא בקטע בריא, זה פשוט לא טעים לי, מעדיפה להישאר רעבה
מה עושים???
אני כרגע עסוקה ב"נתחיל מחר לאכול מסודר, היום אני כבר עייפה ורעבה מידי"
אבל מחר לא הגיע כבר כמה שנים
בחורף כן משתדלת להכין מרקים משביעים עם קטניות שנשארים לי למחרת בצהרים ומחממת בסיר
זה טוב להקפיא לפני טיגון או בישול? או שאת קונה את הבשרי טרי ככה שלא עובר פעמיים הפשרה?ווא זה לא טוב בכלל הגוף שלך בחסר. או שאת לוקחת ויטמנים
היה לי תקופה שלא נגעתי במוצרי חלב ובעוף רק בשבת והבדיקות יצאו לי ממש גרוע....... B12 נמוך,ברזל ועוד ערכים
תנסי לחשוב מה כן מגרה אותך ושזה קל להכנה . אני כמוך אוהבת טרי (אני מקפיאה שנצלים לפני טיגון,מכינה סלומון עם שמן ומלח בתנור,מקפיאה עיסה של קציצות)
כדאי לך ללכת לדיאטנית אפילו של הקופה שתבנה לך תפריט לפי מה שאת אוהבת ולפי הסדר יום שלך.....
מאז שהתחלתי תזונה מאוזנת אני מרגישה הרבה יותר טוב. בלי כאבי ראש,עייפות סחרחורות
אני יודעת שזה מאד מאד לא בריא, נכנסים חיידקים..זה טוב להקפיא לפני טיגון או בישול? או שאת קונה את הבשרי טרי ככה שלא עובר פעמיים הפשרה?
אני גם קונה טריזה טוב להקפיא לפני טיגון או בישול? או שאת קונה את הבשרי טרי ככה שלא עובר פעמיים הפשרה?
משהו כזה.. כןנראלי שהבעיה של פותחת האשכול היא לא היעדר רעיונות קולינריים
אלא- חוסר יכולת 'לפנק' את עצמה.
אני לגמרי מזדהה.
גם ברמת החיתוך של סלט אני יכולה למצוא את עצמי מזניחה כאשר אין לי עם מי לאכול והטירחה היא רק עבור עצמי.
אז אוכלים את ההכי זמין שזה בד"כ פחות בריא ומזין.
ולבעיה הזו בהחלט נדרשת קבוצת תמיכה ועצות זהב כיצד להתמודד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים