לא מסתדרת עם תוכנת PDF באנגלית

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה.
התקנתי לי תוכנת אדובי אקרובט רידר, כנראה שהותקנה לי הגירסא האחרונה שהיא באנגלית. הייתי מעדיפה את הגירסא העברית.
איך אני מסירה את התוכנה ומתקינה מחדש?
ואיך נקראת התוכנה בעברית.

עוד שאלה: יש לי קובץ PDF עם כמה עמודים, אני רוצה לשמור כל עמוד בנפרד. איך אני עושה את זה?

תודה מאד

• הוסף לסימניות
כדי להסיר את האנגלית צריך פשוט ליכנס לתוכניות ותכונות במחשב ולהסיר את ההתקנה.
זה לינק להורדת התוכנה בעברית.
http://ardownload.adobe.com/pub/adobe/reader/win/10.x/10.1.3/he_IL/AdbeRdr1013_he_IL.exe

כדי לשמור כל דף בנפרד, בעיקרון אפשר לעשות את זה עם תוכנת אקרובט המלא [לא החינמי].

במקביל אפשר להדפיס כל עמוד עם מדפסת PDF.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שמאחדת / מפרידה קבצי PDF
כפי שזכור לי היא מאחדת עד 10 קבצים , ומפרידה אפילו 300 עמודים ל300 קבצים

קבצים מצורפים

• תוכנה לאיחוד קבצי PDF.rar
    2.8 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
יצא לי עכשיו להשתמש בתוסף שצירף אבשלום.
הופתעתי ממש.
בתוך כ-2 שניות התחלק לו קובץ PDF שלי בצורה נוחה ונעימה.
תודה רבה לרוצים לעזור ועושים זאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה