בקשה לא מפחיד לנסוע באוטובוסים? בגלל הקורונה

• הוסף לסימניות
סתם כך מפחיד לנסוע נסיעות ארוכות, זה מגביר את הסיכוי למעורבות בתאונה ה"י.
מה הבעיה? מפצלים את הנסיעה ל2, נוסעים חצי דרך, עוצרים בתחנת דלק, כולם יוצאים מהאוטו, נכנסים חזרה
וממשיכים לנסוע עד היעד, ככה זה נהיה 2 נסיעות קצרות ומפחית את הסיכון לתאונה...

• הוסף לסימניות
אין לך מה להתפלא
בשאלות טכניות אין חילוקי דעות
ענין המסכה הוא ענין טכני ובעל דעה אחידה

תתפלאי לשמוע שלדאבונינו גם בשאלות טכניות יש המון פוליטיקה...........
ואני אומרת לך שקראתי כתבה על כמה שהמסיכה לא בריאה , אני לא זוכרת, אבל נראה לי מאחד שהיה קודם במשרד הבריאות (אני חלשה בשמות) ואפילו מסימן טוב שנפלט לו בטעות באחד הראיונות לאחד הערוצים.

אני הולכת עם מסיכה איפה שצריך כי כך החליטו, אבל אני לא חושבת רגע אחד שזה מה שיציל אותי.
אם רוצים אפשר לקרוא לזה איש חוק
ואם רוצים אפשר לקרא לזה השתדלות, אבל לא מעבר לכך.

• הוסף לסימניות
מה הבעיה? מפצלים את הנסיעה ל2, נוסעים חצי דרך, עוצרים בתחנת דלק, כולם יוצאים מהאוטו, נכנסים חזרה
וממשיכים לנסוע עד היעד, ככה זה נהיה 2 נסיעות קצרות ומפחית את הסיכון לתאונה...
אז מבחינת תאונות הם מסודרים עכשיו רק הקורונה נשארה הבעיה ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה