נכתב ע"י צפרא;978741:יפהיפה!- באשדוד ע"י המרינה- נכון?
נכתב ע"י msphoto;978786:יפה!
העדשה נקיה? התמונה מעובדת?
קצת מפריע לי הבלאגן שנוצר מהשמש החזקה.
מהם נתוני הצילום?
נכתב ע"י צילומית;978841:מקסים בשחור לבן
איך זה בצבעוני?
נכתב ע"י moti!a;978791:תודה
העדשה נקיה
כרגיל מעט קונטרסט ומעט חידוד
F22
1\1600
10mm
spot
מה שמפריע לך ,אני אוהבאלה פליירים קטנים שנוצרים בצילום ישיר לשמש
נכתב ע"י msphoto;978889:צמצם 22? זה כואב.. למה לא להעלות עוד תריס?
אולי זה תרם את חלקו...?
אתה בטוח שאתה אוהב את זה?
צפה בקובץ המצורף 158264
נכתב ע"י moti!a;978899:בטח שאני אוהב אלה קרני השמש
צמצם 16 היה פחות אפקטיבי למה שרציתי כדור השמש
בחלקו האמצעי היה פחות כוכבי ויותר כדורי לבן
ולכן העברתי ל 22
![]()
נכתב ע"י msphoto;978900:לגיטימי לאהוב כל דבר
לדעתי ולטעמי זו פגיעה באיכות התמונה שקשורה לדיפרקציה המתרחשת בצמצמים סגורים מידי.
איזו עדשה זו? יתכן והציפויים שלה תרמו גם הם לעניין.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים