דרוש מידע לא מפרסמים מייל בפומבי

• הוסף לסימניות
מה הרעיון בזה שאי אפשר לפרסם פה מיילים באופן פומבי
אם אפשר לכתוב אחד שתיים שלוש שדרוטל גי אם אי אי אל נקודה סי וכו'?

• הוסף לסימניות
מה הרעיון בזה שאי אפשר לפרסם פה מיילים באופן פומבי
אם אפשר לכתוב אחד שתיים שלוש שדרוטל גי אם אי אי אל נקודה סי וכו'?
מי שמחפש להטריד לא עובר הודעה הודעה
ומחפש כתובות, אלא עושה חיפוש של סיומת המייל ומקבל את הכתובות.
ככה אתה מונע את זה...

אולי...

• הוסף לסימניות
צודק במאה אחוז!
מי שרוצה להתחכם, ולכתוב מייל למרות שאסור - בעיה שלו.
ניסיתי להתחכם וכתבתי באשכול מסוים את המייל בלי סיומת (Gmail.com@), והתוצאה הייתה כזאת:
1762798005047-png.2101131

בכל זאת עניתי לו, אבל הבנתי באותו רגע משהו: בשנייה כותבים לי עשרות למייל הפרטי.
---
נ. ב. אני מבקש ממנהל האתר (הכלבויניק) שינסה לאפשר את עריכת ההודעות גם חודשים אחרי, כדי שיהיה אפשר לחתוך את כתובת האימייל, או אם תוכל לחסום את ההודעה שלי באשכול: https://www.prog.co.il/threads/קטעים-יפים-ממקהלת-קולות-מן-השמיים-של-רפי-ביטון.1052206/post-15645829
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• 1762798005047.jpg
    1762798005047.jpg
    KB 27.2 · צפיות: 595
  • הוסף לסימניות
אני מבקש ממנהל האתר (הכלבויניק) שינסה לאפשר את עריכת ההודעות גם חודשים אחרי, כדי שיהיה אפשר לחתוך את כתובת האימייל, או אם תוכל לחסום את ההודעה שלי באשכול
מתוך עיקרון חשוב למנוע כתיבת מיילים בידיעה שיוכלו למחוק אח"כ, אנו לא מאפשרים בשום דרך מחיקת מיילים שנכתבו בניגוד לכללי האתר. ושוב, מי שכותב בדעה צלולה בניגוד לכללי האתר, ישא בתוצאות.

• הוסף לסימניות
כתבו פה פעם פילטר לחיפוש בפרוג שמביא את כל המיילים המוסווים שאף אחד לא חושב שיקראו בגלל שאף אחד לא עובר הודעה הודעה.
זה פשוט פעולת חיפוש ממש פשוטה.

• הוסף לסימניות
מתוך עיקרון חשוב למנוע כתיבת מיילים בידיעה שיוכלו למחוק אח"כ, אנו לא מאפשרים בשום דרך מחיקת מיילים שנכתבו בניגוד לכללי האתר. ושוב, מי שכותב בדעה צלולה בניגוד לכללי האתר, ישא בתוצאות.
אבל יש אפשרות לחסום הודעות שיש בהם לצורך הדוגמה תמונות ודברים לא הכי מתאימים, אז את ההודעה הזו תוכלו לחסום?

• הוסף לסימניות
צודק במאה אחוז!

ניסיתי להתחכם וכתבתי באשכול מסוים את המייל בלי סיומת (Gmail.com@), והתוצאה הייתה כזאת:
1762798005047-png.2101131

בכל זאת עניתי לו, אבל הבנתי באותו רגע משהו: בשנייה כותבים לי עשרות למייל הפרטי.
---
נ. ב. אני מבקש ממנהל האתר (הכלבויניק) שינסה לאפשר את עריכת ההודעות גם חודשים אחרי, כדי שיהיה אפשר לחתוך את כתובת האימייל, או אם תוכל לחסום את ההודעה שלי באשכול: https://www.prog.co.il/threads/קטעים-יפים-ממקהלת-קולות-מן-השמיים-של-רפי-ביטון.1052206/post-15645829
תודה רבה.
עכשיו ידעת את כולם איפה המייל שלך בהדגשה
וחשפת שם של מישהו שלא ביקש ממך לעשות את זה
למה ?

• הוסף לסימניות
עכשיו ידעת את כולם איפה המייל שלך בהדגשה
וחשפת שם של מישהו שלא ביקש ממך לעשות את זה
למה ?
בדיוק לכן אני רוצה שיחסמו לי את ההודעה,
ובדיוק לכן לא הוספתי את המייל של המפרסם,
וגם עוד משהו קטן: כמו שבאשכול לא כולם יודעים מזה כי כמו ש-BOT אמר,
אף אחד לא עובר הודעה הודעה.
ולכן אני מבקש שוב ושוב ושוב, אם אפשר בבקשה לחסום את ההודעה באופן חד פעמי.
(או לנסות אפשרות שבה כל סוג כתובת מייל תיחסם)
תודה.

• הוסף לסימניות
בדיוק לכן אני רוצה שיחסמו לי את ההודעה,
ובדיוק לכן לא הוספתי את המייל של המפרסם,
וגם עוד משהו קטן: כמו שבאשכול לא כולם יודעים מזה כי כמו ש-BOT אמר,

ולכן אני מבקש שוב ושוב ושוב, אם אפשר בבקשה לחסום את ההודעה באופן חד פעמי.
(או לנסות אפשרות שבה כל סוג כתובת מייל תיחסם)
תודה.
כתובת מייל:
אין לכתוב או לפרסם כתובת מייל בשום דרך באתר, בין שלכם בין של אחרים.
לא יתקבלו בקשות מחיקת מייל להודעות שנכתבו בניגוד לכללים!

• הוסף לסימניות
מנוי פרמיום יכול לערוך הודעות גם אחרי הרבה זמן ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה