דרוש מידע לא מצאתם דם בביצים חומות? כנראה ש...לא בדקתם טוב!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני שאלתי בעצמי את הרב ויא שליט"א
הוא מומחה בכשרות גדול מאד למי שלא יודע
והוא אמר שכל הכתמים החומים מותרים באכילה ואין בהם בעיה.
בכל אופן אם אפשר בקלות להוציא אותם - עדיף להוציא
רק אם רואים נקודות אדומות ממש זה דם והביצה אסורה
(בכל אופן זה דוחה מאד...)

• הוסף לסימניות
שאלתי את אחד מהאחראים במשנת יוסף
והוא אמר לי
2 רבנים שאני שאלתי, אמרו לא להסתכל ולהשתמש
מדובר בלכלוך והדבר מוכר כבר שנים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שאלתי את אחד מהאחראים במשנת יוסף
והוא אמר לי
2 רבנים שאני שאלתי, אמרו לא להסתכל ולהשתמש
מדובר בלכלוך והדבר מוכר כבר שנים
הנוגע בדבר מוכן
לגלות את שמות 2 הרבנים שליט"א
??

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי שבביצים לבנות לא חובה לבדוק
זה נכון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לדעת אם יש גם בביצים לבנות
אם אפשר לענות לי תשובה
תודה

• הוסף לסימניות
כן אבל כהיום יש רבנים שאומרים שאם שכחו לבדוק את הביצים ניתן להשתמש בהם

• הוסף לסימניות
כן אבל כהיום יש רבנים שאומרים שאם שכחו לבדוק את הביצים ניתן להשתמש בהם
זה משהו אחר
וזה מצריך שאלת רב
כי זה תלוי בכמות הביצים ובכמות הסועדים ובכמות יראת השמים ובכמות הכסף בחשבון הבנק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה