חיים יפים מאד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
יש לך פרימיום?אשמח לדעת
איך אפשר לקבל את השם?
יש לך פרימיום?אשמח לדעת
איך אפשר לקבל את השם?
צר לי אבל לאיש לך פרימיום?
אם תרצה אפשר במייל או משהוצר לי אבל לא
בסדר.אשמח לומר לכם באישי שם של רב מוסמך שאמר לא לבדוק..
אם אפשר לשלוח למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודהאם תרצה אפשר במייל או משהו
אבל אנלא לוקח אחריות...
צודק אבל לא תמיד צריך לאכול זה לפעמים שאלה על הכליבסדר.
אני לא מסוגלת לאכול את זה.
0556720938nאם אפשר לשלוח למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה
אנחנו התייעצנו עם מס' רבנים
אנו קבלנו בצים מהכולל (אני לא הלכתי לקחת)אנחנו התייעצנו עם מס' רבנים, אף אחד לא אמר לא לבדוק,
רק הקלו בצבע ..(חום)
בכל אופן קניתי תבנית של לבנות כבר בפסח כי זה היה בלתי אפשרי והיום פתחתי בסבלנות ביצה אחר ביצה
יותר מ50% היו עם דם ממש!
לי חוץ מדם בביצים רבות באחת הביצים היה משהו שנראה כמו התחלת התהוות של משהו…אמרו שמצאו דם, ואחד גם טען שמצא אפרוח (נשמע הזוי?),
לא קיבלתי@חנסר שלחתי
אולי הגיע לספאם או משהו..
לפי עניות דעתי לפי מה ששומעים ורואים בשטח, הביצים האלו מופרות מזכר, ולכן על פי ההלכה אם נמצא דם בצהוב זה אומר שיש התחלת התרקמות של אפרוח ויש לזרוק את הביצה. ואם בלבן יוצא הדם והשאר מותר.לי חוץ מדם בביצים רבות באחת הביצים היה משהו שנראה כמו התחלת התהוות של משהו…
צילמתי את הגועל כדי להתלונן במידה ולא יאמינו.
כנראה הגיע לספאם (טעה בדרך, הוייז הטעה אוות..)לא קיבלתי
הסיומת gmail.com
יש כמה מקומות.באיזה סימן?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים