לא מציג לי תמונות בגוגל...

• הוסף לסימניות
יש כאן אוסף של הנחות בלי מקור.
זה לא מדיניות של נטפרי ואין כזה דבר בנטפרי חסימה בינונית.
זה נראה כמו תקלה שקורית בנטפרי וצריך לשלוח על זה פניה כמובן.
וזה עוד אחת מההנחות.... שנטפרי גם לאחר שבועות ארוכים לא יודעים לפתור תקלות..

• הוסף לסימניות
אצלי ממש עכשיו פתאום הסתדר...
רק אצלי או שזה ככה אצל כולם?
עריכה: עכשיו אני רואה שזה לוקח לו כמה דקות עד שהוא מציג, אבל הוא בסוף מתעשת...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אצלי ממש עכשיו פתאום הסתדר...
רק אצלי או שזה ככה אצל כולם?
עריכה: עכשיו אני רואה שזה לוקח לו כמה דקות עד שהוא מציג, אבל הוא בסוף מתעשת...:rolleyes:
אצלי זה די זריז ממש שניות. מסתבר שזה תלוי במהירות הגלישה.

מה שכן, כשאני מתחבר לפרוג העמוד נתקע?
בגלישה לאתר בלי התחברות הכל עובד חלק. יש לכם מושג מה הסיבה?
פניתי למנהלים, אבל עוד לא קבלתי תשובה. (או עד שיחזרו מהכותל..) מי בא לעזרתי?.

• הוסף לסימניות
אצלי נפתח מיד

• הוסף לסימניות
משהו השתנה ב"גוגל תמונות"?
פעם בחיפוש היו מופיעות הרבה תמונות, כבר תקופה זה מה שאני מקבלת בחיפוש,
לא עוזר ללחוץ על הקישורים המוצגים.
1765182905331.png

• הוסף לסימניות
וואו, גם אצלי זה ככה ואני האשמתי את הילד שלי ששיחק לי במחשב, חשבתי שנגע לי במקלדת ושינה לי את ההגדרות, איזה פדיחות!!!!
מה עושים עם זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה