עזרה לא מצליחה לבטל הפנית שיחות מנוקיה C2

• הוסף לסימניות
שלום

עשיתי הפנית שיחות מהמכשיר שלי, למכשיר אחר. אני מנסה לבטלו, וכתוב לי: "הבקשה אסורה. הופעלו מספרים קבועים מראש".

שחזרתי הגדרות יצרן, ועדיין.

מה עושים?

• הוסף לסימניות
יש קוד שמבטל את כל ההפניות ##21#
פעם היה לי קוד שמפרמט את המכשיר ומוחק גם את כל החומר אנסה לחפש אם לא תצליחו אם הקוד הזה

• הוסף לסימניות
אחרי חיוג לקוד הנ''ל, אני מקבלת את אותה שגיאה: הבקשה אסורה. הופעלו מספרים קבועים מראש.

• הוסף לסימניות
כשר או לא?

• הוסף לסימניות
תנסו #7370#* האח"כ הפלאפון יופעל מחדש
זה מוחק הכל!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@רחל1 תנסי אולי, #67# או*#67# כמובן כוכבית בהתחלה

• הוסף לסימניות
תנסו את זה #7370#* אם זה לא עובד תנסו ללחוץ במקביל על * + 3 + לחצן ניתוק + לחצן חיוג והמתינו עד שיעלה הסמל של נוקיה ואז הוא יבקש סיסמא, סיסמת ברירת המחדל הוא 12345

• הוסף לסימניות
היתה לי כזאת בעיה
התקשרתי למוקד והם הביאו לי איזה קוד ארוך שפתר את הבעיה.
תתקשרי אליהם.
וזה בעיות קליטה שאמור להיות גם עכשיו מענה.

• הוסף לסימניות
היתה לי כזאת בעיה
התקשרתי למוקד והם הביאו לי איזה קוד ארוך שפתר את הבעיה.
תתקשרי אליהם.
וזה בעיות קליטה שאמור להיות גם עכשיו מענה.

מה פרוש בעיות קליטה? אני מצליחה לחייג לאנשים.
לאיזה מוקד? של פרטנר?

• הוסף לסימניות
למוקד של החברה של הסים שלך.
הם נותנים שרות בכאלה שעות רק לקשיים בקבלת והוצאת שיחות וכל זה. ואת עונה על ההגדרה הזאת.
הסיבה שזה קרה לך זה כי יש לך סים לבן של אורנג' על C2 תומך כשר.

• הוסף לסימניות
תנסו את זה #7370#* אם זה לא עובד תנסו ללחוץ במקביל על * + 3 + לחצן ניתוק + לחצן חיוג והמתינו עד שיעלה הסמל של נוקיה ואז הוא יבקש סיסמא, סיסמת ברירת המחדל הוא 12345
זה רק מנתק את הפלאפון גם בכשר וגם בתומך

• הוסף לסימניות
למוקד של החברה של הסים שלך.
הם נותנים שרות בכאלה שעות רק לקשיים בקבלת והוצאת שיחות וכל זה. ואת עונה על ההגדרה הזאת.
הסיבה שזה קרה לך זה כי יש לך סים לבן של אורנג' על C2 תומך כשר.

פרטנר אמרו שבכזו שעה יש להם רק פעולה אחת לעשות, ולכבות הפלאפון לעשר דקות. אך - - -
לא עזר...

• הוסף לסימניות
רק להתקשר למוקד זו בעיה ידועה במוכשר עם סים לבן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה