קורונה לא מצליחה להוציא תו ירוק

• הוסף לסימניות
זה מראה לי ככה מישהו מכיר את הבעיה הזאת ?
1616265290994.png

• הוסף לסימניות
תדברי עם הקופה שזה באמת הפרטים שרשומים אצלם ואם הם יגידו שהכל בסדר תתקשרי למשרד הבריאות והם יסדרו לך את זה

• הוסף לסימניות
לי גם כן לא נתן להוציא לבן שלי -
כתב לי שלא מוגדר כמחלים וזאת לאחר שרשום בקופ"ח כמחלים קורונה.
מי יודע למי צריך לפנות?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
איך מתקשרים עם משרד הבריאות-
בטלפונים זה כיול לקחת יום שלם עד שעונים, לא?

• הוסף לסימניות
תנסו להנפיק מתוך האזור האישי באתר של הקופת חולים,
במכבי אפשרי בשאר הקופות לא יודע.

• הוסף לסימניות
דווקא כשהתקשרתי (בשעות הבוקר) ענו ממש מהר, בערך רבע שעה.
כדאי לנסות..
*5400
שבוע שעבר התקשרתי למשרד הבריאות... מהטראומה של ההודעות כאן חשבתי שיש לי מינימום שעתיים על הקו עד שיענו.
ענו לי תוך דקה... והיו מהירים ויעילים באופן מיוחד.

• הוסף לסימניות
זה מספיק,
יש על התעודה ברקוד מרובע - אותו ברקוד מופיע גם על התו הירוק,
הייתי בחתונה (במגזר שמקפיד) השבוע ונכנסתי עם תעודה בלבד ולא עם תו ירוק.

• הוסף לסימניות
המערכת של הנפקת תו ירוק לא נותנת להנפיק עם אותו מס' טלפון אא"כ מדובר באם וילדים (לא בן זוג וכד')
וגם עם כתובת המייל עושה בעיות.ניסינו הרבה "קוקטיילים" של פרטים ובסוף הצלחנו.

• הוסף לסימניות
גם אני עכשיו ניסיתי להוציא ת. מחלים,
אותו תוצאה...

• הוסף לסימניות
כל הכבוד למשרד הבריאות!!
ששולחים את הקוד בהודעה קולית!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה