קובץ WORD רגיל במחשב כן נפתח?בזמן האחרון בכל פעם שאני לוחצת על הורד לקבצי WORD המחשב שלי "משתגע" החלונות מתחילים לקפוץ עד שאני סוגרת את כל הכרטיסיות של כרום. בהורדות אני רואה את הקובץ בסיומת DOXS. כשאני פותחת נפתח חלון ריק.
מישהו נתקל בבעיה כזו פעם? זה וירוס?
יש פתרון?
תודה לעונים!
כן. כרגיל. הבעיה היא רק בפעולת ההורדהקובץ WORD רגיל במחשב כן נפתח?
איך אני בודקת את זה באנטי וירוס?אפשר קובץ לדוגמה
יש אנטי וירוס
האם מוגדר שאחרי ההורדה הקובץ נפתח?
את יכולה לעות צילום מסך של מה שקורה שאת מורידהאיך אני בודקת את זה באנטי וירוס?
רק קבצים מהמיל?אני לא יכולה לצלם קפיצות.
זה קורה כשאני מורידה בגמייל קבצי וורד.
וגם שאני לוחצת על הקבצים האלו שמופיעים בהורדות בסיומת DOXS
ה דוקה ממשהו מסויםרק קבצים מהמייל ורק הוורד לאו דווקא גדולים.
איך אני יכולה להראות לך דוגמא?
תודה.ה דוקה ממשהו מסוים
אולי תשלחי למייל שלי
מה זה אומר קופץ מה כתובאני לוחצת על הקובץ שהורדתי (בסיומת גםסד) בחלונית בצד אני רואה אותו מותקן.
וכשאני לוחצת פעמיים או על פתח הכרום מתחיל לקפוץ....
הפעלתי את האנטי וירוס על זה ולא הבנתי אם יש בעיהצפה בקובץ המצורף 716412
אם אתם רוצים את יכולה לשלוח למיילתודה.
אין לי אפשרות להודעות פרטיות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים