תעלו צילום מסךלא מצליחה להיכנס לחשבון המייל שלי ממחשב אחר
מבקש לשלוח לי לטלפון קוד { שכמובן בכשר איני מקבלת...}
שאני מנסה דרך אחרת כתובת לשחזור חשבון וכו' לא הולך..
אשמח לעזרתכם!!
מה ההבדל במצב זה לבין גלישה בסתר?נכנסת דרך מצב אורח?
במחשב זה נכנס לי רק במחשבים אחרים לא נכנס לכן אין לי מה לעלות כאן צילום מסךתעלו צילום מסך
הוא שואל מה הטלפון בשביל קוד אך איני מקבלת קוד לטלפוןשימי לב שיש פעמים שהוא מבקש שתרשמי לו לצורך זיהוי מה הטלפון המעודכן לשיחזור החשבון ולא ששלח כבר קוד. אותו דבר לגבי אימיילים
ממחשב אחר מומלץ להיכנס במצב אורח, תכלס, לזה זה מיועד ואז זה לא אמור לעזות בעיות.מה ההבדל במצב זה לבין גלישה בסתר?
נווו.....הוא שואל מה הטלפון בשביל קוד אך איני מקבלת קוד לטלפון
מה זה יעזור?
אין לי כרגע מחשב אחר ...הצלחת?
כן הצלחתי אבל תמיד אני מצליחה להיכנס ממנו כי החשבון פתוח תמיד אני לא נכנסת כל פעם מחדש???
מהמחשב הנוכחי!
אז מה הייתה הבעיה?כן הצלחתי אבל תמיד אני מצליחה להיכנס ממנו כי החשבון פתוח תמיד אני לא נכנסת כל פעם מחדש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים