עזרה לא מצליחה להיכנס למייל האישי שלי!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הבוקר אני מנסה להיכנס למייל האישי שלי.
אני מכניסה את הסיסמא,
ולאחר מכן אני מקבלת הודעה להזין כתובת מייל נוסף שברשותי, על מנת לקבל קוד.
הזנתי את כתובת המייל הנוסף, וקבלתי קוד.
הזנתי את הקוד לתוך המשבצת,
ואז קבלתי את ההודעה המצורפת.
מה עליי לעשות?!
הסיסמא שהכנסתי היא הסיסמא הנכונה.
מה הסיפור?

לאחר מכן ניסיתי דרך אחרת: נתבקשתי להכניס את מספר הנייד שלי, על מנת לקבל קוד אימות,
הכנסתי את מספר הנייד, וכמובן מכיון ויש לי נייד כשר לא קבלתי שום קוד
(לא הופיע אופציה לקבל הודעה קולית לנייד)

מה עושים?
אשמח לקבל את עזרתכם.
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• לכידה.jpg
    לכידה.jpg
    KB 20.3 · צפיות: 40
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מכניסה את הסיסמא,
כנראה גוגל החליט שהיו לך חדירות...
לי זה קורה מלא... כמעט כל פעם שאני נכנסת למייל ממחשב חדש הוא מזהה את זה כאיום ושולח לי SMS.

לאחר מכן ניסיתי דרך אחרת: נתבקשתי להכניס את מספר הנייד שלי, על מנת לקבל קוד אימות,
(לא הופיע אופציה לקבל הודעה קולית לנייד

אל תעשי את זה עוד פעם מהשניה שאת מכינסה פאלפון זה כל פעם יבקש ממך (כשאני פתחתי הכנסתי פלאפון וזה שיגעון- יש לי SMS)
מה עושים?
אשמח לקבל את עזרתכם.
תודה רבה!
שלי זה קורה אני לא פותחת באותו פעם קודם פותחת במחשב שלי איפה שפתחתי את הכתובת ואז חוזרת למחשב שרציתי. זה נותן לי מחשב אחד כל פעם עד הפעם הבאה שהוא ניתקע..

• הוסף לסימניות
אני מכניסה את הסיסמא,
ואז קבלתי את ההודעה המצורפת.
מה עליי לעשות?!
הסיסמא שהכנסתי היא הסיסמא הנכונה.
מה הסיפור?

(לא הופיע אופציה לקבל הודעה קולית לנייד)

מה עושים?
אשמח לקבל את עזרתכם.
תודה רבה!
זהו, ב"ה!
ניסיתי היום 'לאחר שבועיים' להיכנס שוב למייל באמצעות הסיסמא, והצלחתי להיכנס כרגיל.
זאת אומרת שאכן אין פתרון אחרת, 'רק סבלנות', שבוע, שבועיים, חודש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה