בקשה לא מצליחה להיכנס למייל

• הוסף לסימניות
שאני מנסה להיכנס לחשבון מייל {לא שלי}
\מופיע האזהרה הזאת למה??
מישהו יודע איך אני יכולה להיכנס?

קבצים מצורפים

• תמונה כניסה לגוגל.PNG
    תמונה כניסה לגוגל.PNG
    KB 29.6 · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כי זה המחשב שלו כבר אם את נכנסת ממחשב אחר הוא צריך אישור
כן הבתי אך התכונתי לרשום
שאחרי זמן נכנסתי למייל שלו מהמחשב שלו ולא ראיתי שום התראה מלפני כמה שעות
קיצור השאלה איך אני יכולה לאשר כניסה ???

• הוסף לסימניות
עוד מישהו יודע מה לעשות בנידון
זה ממש דחוף לי.

• הוסף לסימניות
מגיע בהודעה קופצת שלא קשורה לוצאפ/sms

• הוסף לסימניות
פשוט מאד

אחד מאמצעי האבטחה של גוגל
אם פעם נכנסתם דרך טבלט/סמארטפון ולא מחקתם את המכשיר מאבטחת החשבון-גוגל מזהה את המכשיר כמכשיר אישי שלכם ושולחת לטב

• הוסף לסימניות
פשוט מאד

אחד מאמצעי האבטחה של גוגל
אם פעם נכנסתם דרך טבלט/סמארטפון ולא מחקתם את המכשיר מאבטחת החשבון-גוגל מזהה את המכשיר כמכשיר אישי שלכם ושולחת לטב
מענין בעבר הצלחתי להיכנס ממחשב אחר וכעת לא
{למרות שהחשבון מקושר לטבלט זמן רב....}

אז לאיפה הוא שולח את האישור / קוד?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה