דרוש מידע לא מצליחה להנות מהאתר,הפרסמות מפריעות לי....

• הוסף לסימניות
קצת ארוך אבל שווה קריאה!!! (יותר לא תראו את הפרסומות באתר!!!) לא מבינה למה כולם מתלוננים??????????????
כמו שבעיתון שאנחנו קונים יש פרסומות, וזה לגיטימי וכך גם פה באתר
אבל זה גם מאוד לגיטימי להפוך את הדף בעיתון ולדלג על הפרסום
או אפילו מערב שבת לתפוש זמן ולצנזר את העיתון, שיהיה בו רק מה שאנחנו רוצים לקרוא בשבת,
ללא דברים מעצבנים או דברים שאסור לקרוא בשבת, ואז יש לי את העיתון רק עם הנתונים שאני צריכה ולא יותר,
עכשיו זה אפשרי גם באתר לעשות את אותו דבר, וזה שיא הלגיטימי ומי שמפרסם ומנהלי האתר לוקחים את זה בחשבון, שאתה יכול להוריד ולצנזר את האתר ולא לראות את הפרסום שלו
וכדי לצנזר את האתר תכנסו בלינק למטה ותוסיפו את התוסף שעוצר פרסומות לכרום
וכמובן שכדי שהחוסם פרסומות לא יחסום אז הם עושים את זה בצורה שכאילו זה חלק מהאתר ולא פרסום ואז זה כן מצליח להופיע אצלכם במסך, אבל אל ייאוש לפני שאתם לוחצים על ה X בפרסומת או שיש באנר/פרסום שמובנה באתר עצמו (כמו העין המעצבנת) פשוט מאוד לחצו קליק ימני בעכבר ותלחצו על ad-bloc (סמל תמרור עצור באדום)
ואחר כך על הלחצן הראשון ברשימה ואחר כך LOOKS GOOD ואחר כך BLOCK IT וזה נגמר יותר לא תראו את הפרסומת הזו לעולם בהצלחה לכולם ולא לשכוח לכתוב אם זה עזר לכם שבת שלום לחץ כאן להתקנת התוסף

• הוסף לסימניות
באתי. הצצתי. נפגעתי.
אתה נכנס לתוך פרוג, קופצת לך פרסומת על כל המסך. בסדר, אתה מקבל את זה בהבנה, לגיטימי, מובן, הם רוצים להרויח מהפלטפורמה שהם בנו בכזו השקעה. זורם עם זה לגמרי.
אתה מציץ לראות על מה הפרסומת, בסדר, הצעה לקורס גרפיקה של פרוג, מודעה יפה, נחמדה. אתה עורך עם עצמך בדיקה מהירה, בודק אם השתנה אצלך משהו. כן? לא? ו...מגיע להחלטה. לא! אני לא בעניין כרגע. לא רואה את עצמי משקיע כעת בקורס הזה.
אוקיי, עושים שלום אחד לשני - אתה והמודעה, ונפרדים כידידים.
באה, שאלה אם אתה מעוניין, חשבת, התייעצת, והחלטת שלא. אתה לא בעניין.
עד כאן אירוע קלאסי, נקי ומכבד.

ואז מתחיל הברדק.
אתה מחליט להכנס לאחד הפורומים. להציץ, לראות, אולי יש כאן את מה שחיפשת. זה פרוג, יש כאן הרבה דברים טובים.
ו..... טראאח, קופצת לך שוב הפרסומת ההיא, באגרסיביות. ב-פנים, על כל המסך, שלא תוכל להציץ בצדדים... מחייכת אליך בנחמדות, ושואלת בתמימות: 'אחי, אולי תרצה ללמוד קורס גרפיקה אצלינו?' אתה מסתכל אליה והיא אליך, ומשהו נראה לך מוכר.... אתה מציץ שוב, ו...'היי! נפגשנו לפני כמה שניות בפורום אחר...! לא? איך הגעת לכאן?' אתה שואל, נאנח.
אבל נימוסיים אנחנו, אז אתה מנסה לחשוב שוב, משחזר את כל המחמאות שקיבלת אי פעם מכל המורים והרבנים שלך, וכמי שגדל בישיבות קלאסיות, הם לא רבים במיוחד, עניין של כמה שניות לעבור על כולם פעמיים... ו.. לא. אף פעם לא אמרו עליך שאתה טוב בגרפיקה. בכלל, לגמרי לא בא לך על זה.... אתה מסתכל על המודעה שוב, משפיל מבט, ומלמל בשקט.. 'לא, לא נראה לי'... ועוזב בבושת פנים את הפורום....
רגע לפני שאתה מחליט - ברוב יאושך - לכבות את הדפדפן, אתה נזכר שהבטחת לאשתך לבדוק ב'איש את רעהו' אם מישהו שמע פעם על משחה טובה לפטריות ברגליים (בשבילך כמובן. לא בשבילה...) אתה אוזר אומץ, ממלמל פרק תהילים או שניים, וקופץ אל האש....
הפעם הגעת מוכן, 'לא! אני לא רוצה ללמוד גרפיקה', אתה עונה למודעה שמתנפלת עליך שוב ושוב ושוב, 'עזבי אותי בבקשה' אתה מנסה לעורר רחמים, ויודע שאתה מדבר אל הקיר... בין הקרבות, הצלחת למצוא אשכול שמדבר על הנושא שלך. 'יש! אתה אומר לעצמך, היה שווה הכל!' ולא יודע כי מנת הסבל שלך רחוקה מאד מסיום....
יש באשכול הזה 7 דפים, 12 קישורים חיצוניים, ועוד 6 אנשים שתרצה לבדוק את הפרופיל המלא שלהם, כדי לדעת האם לייחס להודעתם מהימנות.... אתה משקלל מיד עם עצמך, יחס סבל- תועלת.... ומגיע למסקנא שהכל שווה בשביל התוצאה המקווה... סוגר את המודעה, מציץ לאשכול, סוגר את המודעה ששוב קופצת, ועובר לדף נוסף, וחוזר חלילה, סוגר, פתוח, סוגר, פותח, סוגר, פותח. סו... פו... סו... פו...איזה כאב ראש! בין לבין, אתה לא שם לב, לא לחצת על המקום הנכון... ובמקום לסגור את המודעה, אתה טובל בתוכה... כעת תחזור אחורה, ותפגש איתה שם שוב, רעננה ועקשנית....

הגעת לסוף האשכול! אתה רוצה לכתוב הודעת תודה לכל העונים. אז מה אם אתה רוצה...
יש לך עוד דרך חתחתים.....
שיהיה לך בהצלחה.

ו.. תגיד? אתה לא רוצה ללמוד קורס בגרפיקה????????

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה עם הפרסומת. יש לי בעיה עם הסחרחורת שהיא מביאה. בעיתון הפרסומת עומד במקומה. כאן הקפיצות מטריפות את העין והראש.
ממש קשה לי להכנס, מאז שההרקדה הזו החלה. לא היה לי בעיה עם פרסומות, קודם לכן.
פרסומת? בכיף, אבל בלי קפיצות

• הוסף לסימניות
באתי. הצצתי. נפגעתי.
אתה נכנס לתוך פרוג, קופצת לך פרסומת על כל המסך. בסדר, אתה מקבל את זה בהבנה, לגיטימי, מובן, הם רוצים להרויח מהפלטפורמה שהם בנו בכזו השקעה. זורם עם זה לגמרי.
אתה מציץ לראות על מה הפרסומת, בסדר, הצעה לקורס גרפיקה של פרוג, מודעה יפה, נחמדה. אתה עורך עם עצמך בדיקה מהירה, בודק אם השתנה אצלך משהו. כן? לא? ו...מגיע להחלטה. לא! אני לא בעניין כרגע. לא רואה את עצמי משקיע כעת בקורס הזה.
אוקיי, עושים שלום אחד לשני - אתה והמודעה, ונפרדים כידידים.
באה, שאלה אם אתה מעוניין, חשבת, התייעצת, והחלטת שלא. אתה לא בעניין.
עד כאן אירוע קלאסי, נקי ומכבד.

ואז מתחיל הברדק.
אתה מחליט להכנס לאחד הפורומים. להציץ, לראות, אולי יש כאן את מה שחיפשת. זה פרוג, יש כאן הרבה דברים טובים.
ו..... טראאח, קופצת לך שוב הפרסומת ההיא, באגרסיביות. ב-פנים, על כל המסך, שלא תוכל להציץ בצדדים... מחייכת אליך בנחמדות, ושואלת בתמימות: 'אחי, אולי תרצה ללמוד קורס גרפיקה אצלינו?' אתה מסתכל אליה והיא אליך, ומשהו נראה לך מוכר.... אתה מציץ שוב, ו...'היי! נפגשנו לפני כמה שניות בפורום אחר...! לא? איך הגעת לכאן?' אתה שואל, נאנח.
אבל נימוסיים אנחנו, אז אתה מנסה לחשוב שוב, משחזר את כל המחמאות שקיבלת אי פעם מכל המורים והרבנים שלך, וכמי שגדל בישיבות קלאסיות, הם לא רבים במיוחד, עניין של כמה שניות לעבור על כולם פעמיים... ו.. לא. אף פעם לא אמרו עליך שאתה טוב בגרפיקה. בכלל, לגמרי לא בא לך על זה.... אתה מסתכל על המודעה שוב, משפיל מבט, ומלמל בשקט.. 'לא, לא נראה לי'... ועוזב בבושת פנים את הפורום....
רגע לפני שאתה מחליט - ברוב יאושך - לכבות את הדפדפן, אתה נזכר שהבטחת לאשתך לבדוק ב'איש את רעהו' אם מישהו שמע פעם על משחה טובה לפטריות ברגליים (בשבילך כמובן. לא בשבילה...) אתה אוזר אומץ, ממלמל פרק תהילים או שניים, וקופץ אל האש....
הפעם הגעת מוכן, 'לא! אני לא רוצה ללמוד גרפיקה', אתה עונה למודעה שמתנפלת עליך שוב ושוב ושוב, 'עזבי אותי בבקשה' אתה מנסה לעורר רחמים, ויודע שאתה מדבר אל הקיר... בין הקרבות, הצלחת למצוא אשכול שמדבר על הנושא שלך. 'יש! אתה אומר לעצמך, היה שווה הכל!' ולא יודע כי מנת הסבל שלך רחוקה מאד מסיום....
יש באשכול הזה 7 דפים, 12 קישורים חיצוניים, ועוד 6 אנשים שתרצה לבדוק את הפרופיל המלא שלהם, כדי לדעת האם לייחס להודעתם מהימנות.... אתה משקלל מיד עם עצמך, יחס סבל- תועלת.... ומגיע למסקנא שהכל שווה בשביל התוצאה המקווה... סוגר את המודעה, מציץ לאשכול, סוגר את המודעה ששוב קופצת, ועובר לדף נוסף, וחוזר חלילה, סוגר, פתוח, סוגר, פותח, סוגר, פותח. סו... פו... סו... פו...איזה כאב ראש! בין לבין, אתה לא שם לב, לא לחצת על המקום הנכון... ובמקום לסגור את המודעה, אתה טובל בתוכה... כעת תחזור אחורה, ותפגש איתה שם שוב, רעננה ועקשנית....

הגעת לסוף האשכול! אתה רוצה לכתוב הודעת תודה לכל העונים. אז מה אם אתה רוצה...
יש לך עוד דרך חתחתים.....
שיהיה לך בהצלחה.

ו.. תגיד? אתה לא רוצה ללמוד קורס בגרפיקה????????
כבר לא, לא בא לי...

• הוסף לסימניות
ונראה לי קצת לקחתם את זה בהגזמה
משום מה לא קופץ לי בכלל פירסומות חוץ ממה שבצד שמאל ובין כמה הודעות יש פירסומת
אבל לא קופץ לי...
חוץ משלשום או אתמול שקפץ לי הודעה על חברותא...

• הוסף לסימניות
קצת ארוך אבל שווה קריאה!!! (יותר לא תראו את הפרסומות באתר!!!) לא מבינה למה כולם מתלוננים??????????????
כמו שבעיתון שאנחנו קונים יש פרסומות, וזה לגיטימי וכך גם פה באתר
אבל זה גם מאוד לגיטימי להפוך את הדף בעיתון ולדלג על הפרסום
או אפילו מערב שבת לתפוש זמן ולצנזר את העיתון, שיהיה בו רק מה שאנחנו רוצים לקרוא בשבת,
ללא דברים מעצבנים או דברים שאסור לקרוא בשבת, ואז יש לי את העיתון רק עם הנתונים שאני צריכה ולא יותר,
עכשיו זה אפשרי גם באתר לעשות את אותו דבר, וזה שיא הלגיטימי ומי שמפרסם ומנהלי האתר לוקחים את זה בחשבון, שאתה יכול להוריד ולצנזר את האתר ולא לראות את הפרסום שלו
וכדי לצנזר את האתר תכנסו בלינק למטה ותוסיפו את התוסף שעוצר פרסומות לכרום
וכמובן שכדי שהחוסם פרסומות לא יחסום אז הם עושים את זה בצורה שכאילו זה חלק מהאתר ולא פרסום ואז זה כן מצליח להופיע אצלכם במסך, אבל אל ייאוש לפני שאתם לוחצים על ה X בפרסומת או שיש באנר/פרסום שמובנה באתר עצמו (כמו העין המעצבנת) פשוט מאוד לחצו קליק ימני בעכבר ותלחצו על ad-bloc (סמל תמרור עצור באדום)
ואחר כך על הלחצן הראשון ברשימה ואחר כך LOOKS GOOD ואחר כך BLOCK IT וזה נגמר יותר לא תראו את הפרסומת הזו לעולם בהצלחה לכולם ולא לשכוח לכתוב אם זה עזר לכם שבת שלום לחץ כאן להתקנת התוסף
יש לי את התוסף הזה
והוא לא כ"כ עוזר לבעיה
הוא מתאפס כל פעם מחדש
והפרסומות חוזרות לקפוץ...

• הוסף לסימניות
בלת"ק
גם לי מפריעות מודעות שזז בהם דברים.
א"א להתרכז בתוכן מרוב תזוזות...

• הוסף לסימניות
פרסומות זה לגיטימי כמובן
גם פרסומות קופצות
רק בבקשה, אנא, כשלוחצים על איקס - תבינו שהתכוונו שהפרסום לא רלוונטי לנו כרגע, ואם היינו רוצים לעבור לאתר של וועד הרבנים/חברותא/קורסי פרוג היינו לוחצים ב-א-מ-צ-ע- התמונה:)

• הוסף לסימניות
יש לי את התוסף הזה
והוא לא כ"כ עוזר לבעיה
הוא מתאפס כל פעם מחדש
והפרסומות חוזרות לקפוץ...
אולי תתקיני מחדש שוב
כי אצלי הכל עובד חלק
חוץ מהאתר שאני רוצה לראות אין שום פירסומות!!!!!!!!
רק כשיוצא פרסום חדש לוחצים עליו פעם אחת וסימנו איתו סיפור אחת ולתמיד.....

• הוסף לסימניות
ואני לתומי חשבתי שרק לי נעשים כאבי ראש ומיגרינה..
מכל המודעות הקופצות האלו..

תודה על העלאת המודעות, נושא כאוב,
ועם כל המסנני פרסומות, עדיין כל רפרוש באתר יביא בחזרה את שלל הפרסומות.

אולי לשים לינק בראש הדף המפנה את הדורש בכך לשלל הפרסומות,
ואת הדף נותיר רק עם התוכן הרלוונטי הנדרש?

• הוסף לסימניות
תודה על השינוי המרענן. הרבה יותר נעים להסתובב באתר, וגם להתבונן בפרסומות. תודה על ההתחשבות

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה