לא מצליחה להרדם

• הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה דחוף מבעלי ניסיון:
אני חוזרת מהעבודה סחוטה ב-3 לוקחת ביביסיטר עד 4 שמורידה את הילדים לגינה
מכבה פלפונים שקט דממה עוצמת עיניים שעה שלמה והבנאדם לא נרדם...
זה מתסכל......
כי ב-4 אני צריכה כוח לילדים.. וכשאני לא נרדמת-אין לי.:confused:
(ניסיתי אפילו רסקיו וכדו' ולא עזר)
אשמח מאד מאד לעצות!

• הוסף לסימניות
ניסית כדורי קלמנרבין?
טבעי לגמרי ומאד עוזר
לפעמים זה סתם לחץ ועצבים...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מוכר ....

שימי לב מה את אוכלת או שותה לפני,
אצלי , אם בשעה שעתיים לפני אני שותה קפאין- אין סיכוי להירדם!!
גם לא ב-3 לפנות בוקר, וגם כשאני סחוטה מעייפות...
תעשי לעצמך מן מחקר בפעמים שאת לא נרדמת, מה שתית...

• הוסף לסימניות
באשכול נפרד כתבת על המונו
ערנות יתר דוקא בעיפות - ממש תופעה במונו
מכירה אישית מבן משפחה. עייף עד להחריד ומתהפך במיטה ללא אפשרות להרדם. והמתסכל שהרבה פעמים זה קורה גם בלילות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lala;1099714:
ניסית כדורי קלמנרבין?
טבעי לגמרי ומאד עוזר
לפעמים זה סתם לחץ ועצבים...

בהצלחה

אנסה.. למרות שניסיתי דומים לו ולא עזר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;1099715:
מוכר ....

שימי לב מה את אוכלת או שותה לפני,
אצלי , אם בשעה שעתיים לפני אני שותה קפאין- אין סיכוי להירדם!!
גם לא ב-3 לפנות בוקר, וגם כשאני סחוטה מעייפות...
תעשי לעצמך מן מחקר בפעמים שאת לא נרדמת, מה שתית...

אם אני שותה קפאין אני לא נרדמת לילה שלם. ברור שאין קפאין לפני כן

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת לגבי מונו,
את רק יודעת מניסיון אצלי, שכשיש לי שעה קצובה לישון, אין סיכוי שאני ארדם.
ייתכן שזה מלחץ להספיק להרדם לפני שתעבור השעה שלי. איני יודעת.
אבל-
בדיוק לאחרונה קרה לי משהו הפוך.
הלכתי לישון לשעה אחת בצהריים, והחלטתי לא לנסות אפילו להרדם, כי נסיונות ההרדמות הארוכים רק מתסכלים אותי. במקום זה קראתי לי בניחותא עלון שבועי מעניין.
לא עברו עשר דקות ונרדמתי עמוק עמוק. (עדות של בעלי).
כנראה כאן קרה דבר הפוך, הרוגע שהשתלט עלי, ביודעי שאין צורך שאנסה להרדם דווקא עכשיו, הרדים אותי...

מצד שני, נראה לי שזה טריק שיעבוד רק פעם אחת...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנגו;1099765:
מצד שני, נראה לי שזה טריק שיעבוד רק פעם אחת...:rolleyes:
לא בטוח.
הבנתי מאוד את הבעיה של רותי, וזה קורה להרבה שברגע שפוקדים על עצמם להירדם הגוף מיד נכנס למתח. גם תכנון תכניות טרום הרדמות הורס שינה.
אם תכניסי לראש שאת רק מניחה את הגוף. זו הרי גם מנוחה והיא בהחלט מביאה אויר בין משימה למשימה. אז פשוט תנוחי בלי לישון, ואם תירדמי- הרי לך בונוס.
עוד נקודה ששמתי לב אליה שלפעמים לנושא קשיי ההרדמות יש השפעה מהכיוון ההורמונלי.

• הוסף לסימניות
היתה לי אותה בעיה
שכנה נתנה לי עצה : להכנס למיטה עם ספר תהילים ולהתחיל להגיד
עד מהרה שמורות עיניך ייעצמו
זה עובד!!

• הוסף לסימניות
בקיצור, כדאי לנסות להכנס למיטה לנוח ובלי כל תוכניות להרדם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילה;1099778:
היתה לי אותה בעיה
שכנה נתנה לי עצה : להכנס למיטה עם ספר תהילים ולהתחיל להגיד
עד מהרה שמורות עיניך ייעצמו
זה עובד!!

עצוב כמה זה נכון:(:eek:

• הוסף לסימניות
גם אני אחה"צ לא מצליחה להרדם בזמן הקצוב שיש לי.
בעיה שלא מצאתי לה פתרון.
מקנאה בכאלה שיכולים לשים ראש על כרית ולישון.

• הוסף לסימניות
אולי תכנסי למיטה עם קלטת של תרגילי הרפיה. תכניסי לעצמך לראש שאת הולכת לנוח, לא לישון. תפעלי קצת עם התרגילים ותרגישי אחרת!

• הוסף לסימניות
כבשים ספרת? :D

• הוסף לסימניות
מוכר גם מוכר (בעבר)- נכנסים באטרף למיטה, מהר מהר להספיק לישון כי עוד רגע זה נגמר, הדופק גבוה, הראש מתפוצץ, ואז נזכרים בכל מיני דברים לעשות דחוף כשקמים, משם ממשיכים במחשבות על מה שקרה בבוקר, מציצים לשעון ומגלים שעברה חצי שעה, נכנסים ללחץ וחוזר חלילה...
מה שהיה עוזר לי שהכנסתי לראש שמספיק גם המנוחה ולא דוקא להרדם, או לקרוא משהו ותוך כדי העיניים פשוט נעצמות או שהקצבתי לזה יותר זמן בביבסיטר וכך היה לי פחות לחץ (קראתי לזה שינה ב30 שח בלבד)

כיום זה כבר לא קורה לי כי אני עובדת מהבית ונכנסת בנחת לנוח מיד אחרי ארוחת צהרים בלי לחץ מתי לקום כי הילדים בבית (עם הגדולה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1099772:
לא בטוח.
הבנתי מאוד את הבעיה של רותי, וזה קורה להרבה שברגע שפוקדים על עצמם להירדם הגוף מיד נכנס למתח. גם תכנון תכניות טרום הרדמות הורס שינה.
אם תכניסי לראש שאת רק מניחה את הגוף. זו הרי גם מנוחה והיא בהחלט מביאה אויר בין משימה למשימה. אז פשוט תנוחי בלי לישון, ואם תירדמי- הרי לך בונוס.
עוד נקודה ששמתי לב אליה שלפעמים לנושא קשיי ההרדמות יש השפעה מהכיוון ההורמונלי.

הבעיה שאם אני לא נרדמת ממש אני עייפה ולא עזר לי שנחתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;1099792:
אולי תכנסי למיטה עם קלטת של תרגילי הרפיה. תכניסי לעצמך לראש שאת הולכת לנוח, לא לישון. תפעלי קצת עם התרגילים ותרגישי אחרת!

רעיון...איפה קונים אחת טובה.?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בני ברקית;1099720:
באשכול נפרד כתבת על המונו
ערנות יתר דוקא בעיפות - ממש תופעה במונו
מכירה אישית מבן משפחה. עייף עד להחריד ומתהפך במיטה ללא אפשרות להרדם. והמתסכל שהרבה פעמים זה קורה גם בלילות.

על זה לא חשבתי....בדיוק ככה אני מרגישה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1099881:
רעיון...איפה קונים אחת טובה.?

חלום לי - בסטימצקי.
מיועד אמנם לילדים אבל נהדר גם למבוגרים.
בתחילת הדיסק יש תרגיל קצר לפני השינה ואח"כ מוסיקה מרגיעה מאד.

חני

• הוסף לסימניות
מעבר לאמא המסכנה שרוצה לנוח לפני ארוחת הערב והשכבת הילדים-
לבי יוצא דוקא לילדים הקטנים שצמאים לאמא חמה, ונשלחים לגינה, בשנות האלפיים, כשידוע כמה שחשוב הקן המשפחתי החמים ודמות האמא כל כך חשובה לבניית האישיות.
וזו לא ביקורת חלילה, זו מציאות שאנחנו נתקלות בה יום יום ,שאמהות נקרעות בין פרנסה לגידול ילדים רכים.
ונקווה שהילדים של הדור הזה לא יפגעו בגלל מיעוט שעות שהייה עם ההורים, ושזו לא תהיה בכייה לדורות.
גם אני מהעובדות עד 2-3 ,וגם אני מתחבטת בזה רבות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה