לייטרום ופוטושופ לא מצליחה להשתמש במברשת בפוטושופ

• הוסף לסימניות
שאני רוצה להשתמש במברשת בפוטושופ זה עושה לי עיגול בהיר וזהו. כשאני מנסה לעשות פס או משהו, זה לא נותן.
מישהו יודע למה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי כדאי להעלות צילום מסך...
אני מעלה צילום לא מהעבודה עכשיו (לא קיבלתי אישור פרסום), אלא סתם- בשביל הרעיון.
זה עושה או סתם נקודה או שצובע את כל הדף.
יכול להיות שפספסתי משהו, השאלה מה?! צילום מסך 2024-04-07 213444.png

• הוסף לסימניות
תנסי לבטל את הסמן הזה:
1712535239677.png

• הוסף לסימניות
תבדקי שה CAPS LOCK לא דלוק,
מכובה
תנסי לעלות צילום מסך בתמונה לא ממש הבנתי מה זה עושה לך.......
למעלה העליתי צילום מה זה עושה כשאני מנסה על דף ריק- שאז זה צובע את כל הדף.
פה בתמונה אני מעלה מה זה עושה שזה על תמונה- שאז זה עושה עיגול (כמו שרואים בשמים)
צילום מסך 2024-04-08 223206.png

• הוסף לסימניות
השמשת בעבר במברשת והיא עבדה טוב?
סגרת את פוטושופ מאז?
אם עדיין לא סגרת ממתי שהמברשת התחילה לעשות בעיות- תסגרי את המחשב בלי לסגור את פוטושופ,
ככה השינויים בתוכנה לא נשמרים ...

• הוסף לסימניות
השמשת בעבר במברשת והיא עבדה טוב?
סגרת את פוטושופ מאז?
אם עדיין לא סגרת ממתי שהמברשת התחילה לעשות בעיות- תסגרי את המחשב בלי לסגור את פוטושופ,
ככה השינויים בתוכנה לא נשמרים ...
תמיד הישתמשתי והיא עבדה טוב ואף פעם לא סגרתי את המחשב, תמיד מצב שינה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה