דרוש מידע לא מצליחה להתחבר לאליאקספרס -תקלה אצלי?

• פותח הנושא m3
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא מצליחה להתחבר כותב לי ככה? חייבת שופינג דחוף מה עושים ? ;Q

החיבור שלך אינו פרטי
ייתכן שתוקפים מנסים לגנוב את הפרטים שלך מהאתר ‪he.aliexpress.com‬ (לדוגמה, סיסמאות, הודעות או כרטיסי אשראי). מידע נוסף
NET::ERR_CERT_WEAK_SIGNATURE_ALGORITHM

‏כדי לעזור לנו לשפר את האבטחה באינטרנט לטובת כולם, המערכת תשלח אל Google כתובות URL של כמה מהדפים שנכנסת אליהם, מידע מוגבל על המערכת וחלק מהתוכן של הדפים. מדיניות פרטיות

• הוסף לסימניות
תרעננו את העמוד, תמחקו קוקיס, ותנסו שוב.

זו הודעה קלאסית כשיש חיבור לא תקין, אין מה להילחץ ממנה.

• תודה
Reactions: m3
  • הוסף לסימניות
גם לי כל פעם אלי אקספרס לא נותן להתחבר
אחרי שמחקתי קוקיס
נראה לי שהתחברתי
ואחר כך שוב
לא מצליחה
למה לאיביי אפשר להתחבר בקלות ולאלי אקספרס צריך
ממש להשתגע מרוב אימותים?

• הוסף לסימניות
אם אני ניכנסת דרך לינק של אחד מאישורי ההזמנות שלי מהמייל זה מה שנותן לי ..................... :

1606854256578.png

• הוסף לסימניות
אם אני ניכנסת דרך לינק של אחד מאישורי ההזמנות שלי מהמייל זה מה שנותן לי ..................... :
אני שוב ממליץ למחוק קוקיס, אפי' 5 פעמים.
זה בד"כ עוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה