לא מצליחה להתקין וורדפרס

• הוסף לסימניות
אינני רואה בשרת תיקיית httpdocs או publichtml להכניס לתוכה את וורדפרס. מצורף תצלום מסך של מראה השרת לעומת מה שאני רגילה לראות בשרתים אחרים.
(אני עובדת במק ומתקינה רק דרך העלאה ב-ftp).

הערה: לא יודעת אם יש קשר:
האחסון נרכש בחו"ל ב-ipage + דומיין לא לשימוש. הדומיין הוחלף לדומיין ישראלי שנרכש ב-box. לאחר התכתבות איתם בוקס אמרו שהם חברו בין הדומיין לאחסון.

קבצים מצורפים

• Picture 1.png
    KB 146.1 · צפיות: 0
  • Picture 2.png
    KB 279.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
זה באייפיג הם משתמשים בתיקיית השורש בשביל האתר, אם את רוצה לשמור מאורגן את הקבצים אז תיצרי לבד תיקיית htdocs ותפני לשמה את הדומיין דרך ה domain central.
זה דבר שאני תמיד מטפל בשביל מי שקונה את האחסון דרך הפנייה שלי.

• הוסף לסימניות
יצרתי את התיקייה ושמתי בתוכה את וורדפרס. איך אני מפנה את הדומיין לשם ב-domain central?
כשאני נכנסת ל-more info בדומיין, אני מקבלת את ההודעה הבאה ואין לי שליטה:
Our records indicate that this domain is not manageable through DomainCentral:

If you have registered this domain through another provider and would like to transfer your domain to iPage, please click on the Domain Transfer Overview link below on how to proceed.
If you have registered this domain through us, please contact our support team and we'll be happy to make any needed changes for you.

• הוסף לסימניות
הוספת את הדומיין לחשבון באייפיג?

• הוסף לסימניות
אני הוספתי את הדומיין. לא הצלחתי ליצור קשר, עד ש-box טענו שעשו זאת בשבילי.
אני מעריכה שזה בסדר, כיון שכרגע אני נכנסת לניהול ה-control panel עם הדומיין של בוקס.
מצרפת תצלום איך נראה חלון הדומיינים ב-ipage. הדומיין שצריך להיות פעיל - מסומן בעיגול אדום.

מה הלאה?

קבצים מצורפים

• Screen shot 2015-08-06 at 2.54.31 PM.png
    KB 94 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תלחצי על הדומיין ושמה תבחרי בכרטיסיה pointers.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש לי כבר שנים אחסון בגודדי ושם אין לי גם תיקיה של publichtml ואני מעבירה ישירות את וורדפרס לשם בלי שום תיקיה כמובן אחרי שתיווכתי בין האחסון לדומיין (הדומיין נקנה ב-box.
האמת היא שיש לי חשבון גדול בגודדי לכמה אתרים ולכמה דומיינים ואם אני רוצה דומיין נוסף אני כן צריכה לפתוח לו תיקיה וכן לסאב דומיינים

• הוסף לסימניות
מה אני אמורה להשלים באיזור בתוך ה-pointer. כל נסיון שלי לא צלח.
אשמח אם תביאו בחשבון, שזהו נסיון ראשון שלי עם פעולה זו והכל ניסוי ותעיה...
יש לדבר איתי בקטע זה ברחל בתך הקטנה. תודה.
אם לא יצליח אשים את וורדפרס בתיקיית השורש. אבל זו לא בחירה.

קבצים מצורפים

• Screen shot 2015-08-09 at 2.52.29 PM.png
    KB 120.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הנה איך שזה נראה כשזה מוגדר טוב, זה מפנה לתיקיית artil
אם את עדיין מסתבכת, את יכולה לפנות אליי לאישי ואני יעזור.

QhWfF15dSQAAAABJRU5ErkJggg==

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 18.5 · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה