כללי לא מצליחה לייצא באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אחרי שאני נותנת את הפקודה של הייצוא
קופץ לי חלון
צפה בקובץ המצורף 156660
ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב ולתת שם חדש לקובץ
לא עזר

מישו יודע מה הבעיה?

תודה

קבצים מצורפים

• ללא-שם-1.jpg
    KB 14.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יש למישו רעיון מה הבעיה?

אני מבינה שזה קשור לתמונה כלשהיא, אבל איזה ומה
אין לי מושג

• הוסף לסימניות
ואני לא מצליחה ליבא קובץ מוורד והוא לא כותב כלום:mad:

• הוסף לסימניות
זה מה שאני עושה כבר זמן ארוך אבל חבל לי עדיף ליבא

• הוסף לסימניות
זה התראה על משימות ברקע.
אין לי מושג מה זה אומר אבל בשורה התחתונה באינדיזיין (שורת המצב), אמורה להופיע לך נקודה אדומה שמתריעה על הבעיה הזו לפני ניסיון הייצוא, אם תלחצי עליה האינדיזיין יביא אותך בדיוק למיקום הבעיה.

• הוסף לסימניות
שוב אותה הבעיה

אין לי נקודה אדומה וגם בpreflight אין שום דבר בעייתי
איך אני בכ"ז מאתרת את הבעיה?
נראה לי שזה בעיה באיזה תמונה (קובץ של 70 עמודים)

יש למישו רעיון?

• הוסף לסימניות
הרעיון הכי פשוט, הוא לסגור 10 עמודים, ואחר כך עשרים ואח"כ 30 וכן הלאה עד שמוצאים את העמוד הבעיתי.
ואחר כך שני אפשרויות יש
א. להעביר את העמוד לקובץ חדש ולסגור אותו.
ב. לסגור דרך הפרינט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה