לא מצליחה למחוק קובץ...

• הוסף לסימניות
אני מקווה שזה מתאים לכאן השאלה
יש קבצים שאני רוצה למחוק אותם, או להעביר אותם למקום אחר במחשב - אבל נפתח חלון שבו כתוב שאי אפשר להעביר \ למחוק מכיוון שהשם ארוך מידי
הבעיה היא - שהוא לא נותן גם לשנות את השם למשהו קצר
יש למישהו עיצה מה עושים?

קבצים מצורפים

• נתיב ארוך מידי.JPG
    נתיב ארוך מידי.JPG
    KB 29 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נסי לקצר את שם הקובץ הספציפי לפני שאת מוחקת אותו, או לחליפין לקצר את שמות התיקיות ותתי התיקיות שהוא נמצא בהם, עדכני אם עזר.

• הוסף לסימניות
אתם יכולים לנסות עם
Copy It Anyway

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2163258:
נסי לקצר את שם הקובץ הספציפי לפני שאת מוחקת אותו, או לחליפין לקצר את שמות התיקיות ותתי התיקיות שהוא נמצא בהם, עדכני אם עזר.

לא נותן לשנות את שם הקובץ!
אני לוחצת F2 וזה לא מגיב - כך שאי אפשר לשנות שם קובץ, גם שאני לוחצת על לחצן ימיני אין את האפשרות שינוי שם קובץ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נסה להעביר לתיקייה יותר קרוב לדיסק (לא כ"כ עמוק)

• הוסף לסימניות
זה נכון, וכדאי לנסות אותה, רק שזה רק למחיקה, לא להעברה, מוזר שהוא לא מגיב לשינוי שם ואפילו לא נותן אופציה.

• הוסף לסימניות
נתקלתי הרבה בקבצים שאי אפשר למחוק אותם כי הם ארוכים, או החילוץ לא יצא טוב כי שם הקובץ יותר מידי ארוך... (יותר מ 260 תוים)
שמתי לב - שלפעמים הקובץ הזה שלא נפתח, ולא נמחק וכו' וכו' - הוא קובץ שנמצא בתוך תקיה ששמה ארוך יותר, ולפעמים הוא נמצא בתוך תקיה שבתוך תקיה...
כך שאם למשל אני רואה שקובץ אחד תקוע כזה - אני עולה שלב אחד בעץ התקיות, שם מנסה לשנות את שם הקובץ (אולי הוא זה הארוך שתוקע...), אם הולך לשנות שם - מצויין, הרבה פעמים לאחר ששינתי את שם הקובץ שבדרגה מעל הקובץ הבעיתי - גיליתי שהקובץ הבעיתי כבר לא בעיתי, והוא נפתח ומצויין ואין צורך בכלל למחוק אותו (ואם צריך למחוק - אז אין בעיה למחוק!).
במידה ועדיין גם שם הקובץ של התקיה שמעל הקובץ הבעיתי - לא ניתן לשינוי - אני עולה שוב מדרגה בעץ התקיות ומנסה לשנות את שם הקובץ הזה וכן הלאה...
בד''כ שאני מגיעה לקובץ שכן אפשר לשנות אותו - הקבצים הבאים בסדר - עד הקובץ הבעיתי שהוא כרגע תקין (אם עדיין הקובץ הבעיתי - עדיין תקוע, שוב אני מנסה לשנות שם לקובץ שמתחת לתקייה הראשית ומעל לדוגמא הקובץ הבעיתי)
בד"כ בצורה זו הצלחתי לא רק למחוק קבצים - אלא להציל קבצים שחשבתי שהם תקועים ולא מצליחים לפתוח אותם.
הערה: זה לא משהו מקצועי, זה רק מנסיון...

• הוסף לסימניות
אני עולה על האשכול הזה,
אני לא מצליחה למחוק שום קובץ PDF
הוא כותב לי שהקובץ פתוח בתוכנית אחרת
שום תוכנית לא פתוחה כבר כיביתי א המחשב כמה פעמים וזה לא עוזר
יש מישהו/י שיכול/ה לעזור לי בבקשה
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בסייר ווינדוס איזה תצוגה יש לך?
קרה לי שלא הצלחתי למחוק קבצים של פי.די.אף - והסיבה הייתה שמכיוון שהמחשב עצמו לא הראה לי מה יש לי בקבצי הפי.די.אף - לכן פתחתי את האפשרות של חלונית תצוגה מקדימה, וברגע שלחצתי על הקובץ התצוגה המקדימה של הקובץ הופיעה - ובעצם כאן המחשב (לפחות אצלי) החשיב כאילו הקובץ בשימוש בתוכנית אחרת.
לכן, שרציתי למחוק קובץ - לחצתי שוב על חלונית תצוגה מקדימה - ורק רשימת הקבצים הופיעה - לחצתי על הקובץ הרצוי ומחקתי.

• הוסף לסימניות
נסי את תוכנת unlocker הועלתה כמה פעמים בפורום כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה