כללי לא מצליחה לסגור באינדזיין

• פותח הנושא gol
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הכנתי חוברת של 56 עמודים באינדזיין עם המון אלמנטים מאילוסטרטור, אפקטים ורקעים. אבל, בשחור-לבן-אפור.
אני מנסה לסגור לדפוס דרך export ולא סוגר לי נורמלי כל האלמנטים חצויים וחסרים. רק הטקסטים מופיעים בשלמותם.
מה עושים????

דחוווף.
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gol;902008:
הכנתי חוברת של 56 עמודים באינדזיין עם המון אלמנטים מאילוסטרטור, אפקטים ורקעים. אבל, בשחור-לבן-אפור.
אני מנסה לסגור לדפוס דרך export ולא סוגר לי נורמלי כל האלמנטים חצויים וחסרים. רק הטקסטים מופיעים בשלמותם.
מה עושים????

דחוווף.
תודה.

מה הגדרות הייצוא שהשתמשת, והאם הלינקים תקינים?

• הוסף לסימניות
נסי לסגור דרך הדיסטילר

• הוסף לסימניות
האפקטים נעשו באינדיזיין ?

• הוסף לסימניות
הלינקים תקינים אבל כשיבאתי מאילוסטרטור הוא כתב לי כזו הערה, מה זה אומר?

קבצים מצורפים

• הערה-02.jpg
    KB 99.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;902084:
האפקטים נעשו באינדיזיין ?

כן.
ועכשיו אני שמ הלב שרב הדברים המיובאים מאילוסטרטור לא נראים
וכן מה שבמסטר (המספור-כן)

• הוסף לסימניות
בנתיים הדפיס לי טוב דרך הפרינט רק כובד עצום...
26 מ"ב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה