זה נראה שהצילום מסך הוא רק של החלק התחתון של המסךאנא עזרתכם
אני תמיד משתמש בזיפי כי לא הולך לי עם עלי
אבל פה זה יותר יקר בזיפי בהרבה
כשאני מזינה את פרטי הכרטיס ולןחצת על המך
נהיה לי מסך כזה
מה זה אומר?
איך אני מסיימת את הקניה?
צפה בקובץ המצורף 1040160
לדעתי לא שמרת בסוף את פרטי הכרטיס, או לא סימנת את התיבה הדרושה.אשמח ממש לעזרה
חזרתי על התהליך המוני פעמיםלדעתי לא שמרת בסוף את פרטי הכרטיס, או לא סימנת את התיבה הדרושה.
תחזרי אחורה ותחזרי על התהליך שוב.
לאיש מצב שאת משתמשת בדיירקט?
כי אפשר רק באשראי
b-set.co.il
תבדקו האם הועבר להזמנות שלא שולמו.אנא עזרתכם
נהיה לי מסך כזה
מה זה אומר?
איך אני מסיימת את הקניה?
צפה בקובץ המצורף 1040160
איך בודקיםתבדקו האם הועבר להזמנות שלא שולמו.
וכן מומלץ לנקות קובצי cookie
לוחצים על המנעול ליד כתובת האתר למעלה , לוחצים הסר על הכל ובוצע.ואיך מנקים בלי שימחק לי כל הסיסמאות וכו
איך בודקים
איך הסתדרת עם זה בסוף?אנא עזרתכם
נהיה לי מסך כזה
מה זה אומר?
איך אני מסיימת את הקניה?
צפה בקובץ המצורף 1040160
יש לך אנטי-וירוס 'איסט' עם 'הגנה על תשלומים ושירותים בנקאים מקוונים'?איך הסתדרת עם זה בסוף?
כעת אני תקוע עם זה, ולא מצליח להוסיף כרטיס או לשלם.
עוד מישהו נתקל בבעיה הזו?
כבר עשרות פעמים ניסיתי, מחקתי קוקיז, ולא הועיל.
@הכלבויניק @קופצנית
אשמח לעזרתכם בבקשה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים